2016-12-12 23:04:09
Φωτογραφία για Θεσπρωτία: Ολοκληρώθηκε ο Τοπικός διαγωνισμός πειραμάτων Φυσικών Επιστημών
Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 10-12-2016 ο Τοπικός διαγωνισμός πειραμάτων Φυσικών Επιστημών που διοργάνωσε το ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας στο εργαστήριο Φυσικών Επιστημών του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας.

Ο τοπικός διαγωνισμός αποτελεί την πρώτη φάση της 15ης Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Φυσικών Επιστημών - EUSO 2017.

Σκοπός του ήταν η επιλογή μιας ομάδας μαθητών που θα εκπροσωπήσει την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στις 28 Ιανουαρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη.

Στον τοπικό διαγωνισμό συμμετείχαν 5 ομάδες μαθητών: δύο από το 1ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας, μία από το 2ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας και μία από το ΓΕΛ Μαργαριτίου.

Οι ομάδες εξετάστηκαν διαδοχικά σε πειραματικές δραστηριότητες Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας.

Πρώτη αναδείχθηκε η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας αποτελούμενη από τους/τις μαθητές/τριες: Γεώργιο Θεοχάρη, Ζάρρου Βικτωρία και Κοτσίνα Βασιλική, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας, ενώ την 3η και 4η θέσηκατέλαβαν αντίστοιχα οι ομάδες του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας (Β' ομάδα) και του ΓΕΛ Μαργαριτίου.


ΤΟ ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας θέλει να συγχαρεί όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμός και ιδιαιτέρως την ομάδα του 1ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσας που κατέλαβε την 1η θέση.

Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους καθηγητές: κ. Ιωάννου Γεώργιο, Μακρυγεωργάκη Μαρία, Μπακάλη Ανίτα, Παπαευσταθίου Βασιλική και Τσουμέτη Χρήστο για τη βοήθηεια που προσέφεραν στη διοργάνωση και διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Η ομάδα 2ου ΓΕΛ Ηγ/τσας που κατάλαβε τη 2η θέση

Η ομάδα ΓΕΛ Μαργαριτίου που κατάλαβε την 4η θέση

Η ομάδα 1ου ΓΕΛ Ηγ/τσας που κατάλαβε την 3η θέση

Η ομάδα 1ου ΓΕΛ Ηγ/τσας που κατάλαβε την 1η θέση

Βασίλης Νούσης

Υπ. ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ