2016-12-12 23:00:29
Φωτογραφία για Σε κάθε γκολ ακούγεται ο ύμνος της οθωμανικής αυτοκρατορίας
Λεπτομέρειες για το «προφίλ» και όλα όσα συνοδεύουν την Οσμανλίσπορ αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM ο Τούρκος δημοσιογράφος Μπατουχάν Γκιουλσά. «Οσμανλί σημαίνει οθωμανική αυτοκρατορία. Είναι η παλιά Άνκαρασπορ, που πριν από πέντε χρόνια άλλαξε ιδιοκτησία και μετονομάστηκε. Σε κάθε διακοπή αγώνα ή σε κάθε γκολ της ομάδας ακούγεται από τα μεγάφωνα ο ύμνος της οθωμανικής αυτοκρατορίας», ανέφερε αρχικά ο Μπατουχάν Γκιουλσά. «Η Οσμανλίσπορ πέρσι πήρε τη θέση της Γαλατάσαραϊ που ήταν τιμωρημένη κι έπαιξε στην Ευρώπη. Μέσα σε πολύ μικρή διάρκεια έχουν φτιάξει έναν σημαντικό πυρήνα οπαδών. Το γήπεδο είναι πάντα σχεδόν γεμάτο, χωρά περίπου 15-16 χιλιάδες ανθρώπους», πρόσθεσε ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Σχετικά με τον προπονητή της, Μουσταφά Ακτσάι, είπε: «Ο Ακτσάι ήταν προπονητής της δεύτερης ομάδας της Τραμπζονσπόρ και παρουσίασε πολύ καλό έργο αφού απέκλεισε τη Γαλατάσαραϊ στο κύπελλο το 2013 και έτσι ακούστηκε το όνομα του για πρώτη φορά
. Έχει πολύ καλό ρεκόρ με τις ομάδες του στην Ευρώπη. Οι ομάδες του στηρίζονται στο σύνολο. Έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους παίκτες του. Έχω κάνει συνεντεύξεις μαζί του και μάλιστα μου έλεγε πως διάβαζε το Ευαγγέλιο για να καταλάβει την ψυχολογία των χριστιανών παικτών του καλύτερα». Σε ό,τι αφορά για τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν από το ρόστερ, ανέφερε: «Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε έναν παίκτη. Ο Αμίνου και ο Εντιαγέ είναι οι πιο πολύτιμοι παίκτες της Οσμανλίσπορ. Έχουν εξαιρετική αρμονία με τους επιθετικούς. Ο Γουεμπό είναι 35 ετών, αλλά γυρίζει στην άμυνα για να βοηθά τους συμπαίκτες του. Οι Τούρκοι παίκτες της Οσμανλίσπορ είναι σε μεσαίο επίπεδο. Οι αξιοσημείωτοι παίκτες της δεν είναι Τούρκοι. Ξεχωρίζει όμως ο αρχηγός, Ερντάλ». «Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός δεν θα δυσκολευτεί, λόγω της εμπειρίας του. Είναι ήδη τεράστια επιτυχία για την Οσμανλίσπορ που έφτασε μέχρι τους ‘32’», κατέληξε ο Τούρκος δημοσιογράφος, ο οποίος χρίζει απόλυτο φαβορί για την πρόκριση τους «ερυθρόλευκους».
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ