2016-12-12 23:36:07
Φωτογραφία για Η UBER και η DISNEY ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νέα ταινία “ROGUE ONE: A STAR WARS STORY”, χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες στους οπαδούς των Star Wars
Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2016... Αυτό τον Δεκέμβριο η Uber σε συνεργασία με την Disney μετατρέπει την εμπειρία της εφαρμογή της, σε εμπειρία Star Wars! Χιλιάδες χρήστες Uber ανά τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε exclusive video content από την ταινία «Rogue One: A Star Wars Story».

Με την ενεργοποίηση της επιλογής “Rogue One” μέσα στην εφαρμογή από σήμερα, 12 Δεκεμβρίου έως και τις 18 Δεκεμβρίου 2016, οι οπαδοί των Star Wars θα βλέπουν αυτόματα τα οχήματα της Uber να έχουν αντικατασταθεί από εικονικά διαστημόπλοια της ταινίας και επιπλέον θα παρακολουθούν βίντεο με αποκλειστικό περιεχόμενο από την ταινία.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας με μία μεταμεσονύκτια παράσταση την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, στις 00.01. Ειδικά στην πρεμιέρα, οι χρήστες Uber πατώντας το ειδικό κουμπί “Rogue One” στην εφαρμογή, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν συλλεκτικά δώρα Star Wars επιλέγοντας ένα όχημα “Rogue One” για να τους μεταφέρει στον κινηματογράφο της επιλογής τους, από τις 22.30 - 02.30.


Καθ’ όλη την περίοδο προβολής της ταινίας «Rogue One: A Star Wars Story», η Uber θα παρέχει σε νέους χρήστες της εφαρμογής της, δωρεάν μεταφορά έως 15€ στον κινηματογράφο της επιλογής τους με τον κωδικό ROGUEONEGR προκειμένου να απολαύσουν την νέα ταινία Star Wars.

Πως μπορείτε να συμμετάσχετε στην ενέργεια “ROGUE ONE: A STAR WARS STORY”:

1) Κατεβάστε την εφαρμογή της Uber στα αντίστοιχα app stores. Η εφαρμογή Uber είναι διαθέσιμη για λειτουργικά iOS, Android, Windows

2) Δημιουργήστε το λογαριασμό σας εισάγοντας μια κάρτα σε ισχύ (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) ή PayPal.

3) Για την ενέργεια “ROGUE ONE: A STAR WARS STORY” επιλέξτε την επιλογή ‘ROGUEONE’ ώστε να μπορείτε να μετακινηθείτε προς τον κινηματογράφο και να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα Star Wars.

4) Αν είστε νέος χρήστης της Uber έχετε την ευκαιρία να μετακινηθείτε δωρεάν προς τον κινηματογράφο καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας, χρησιμοποιώντας τον κωδικό ROGUEONEGR.

Λεπτομέρειες για την προσφορά

– Τα συλλεκτικά δώρα στα οχήματα “ROGUEONE” θα είναι περιορισμένα και η ζήτηση αναμένεται να είναι μεγάλη.

- Ο κωδικός ROGUEONEGR ισχύει μόνο για νέους χρήστες Uber και μόνο για τις υπηρεσίες uberX & RogueOne.

- Ο κωδικός ROGUEONEGR ισχύει για μια μόνο μετακίνηση έως 15€ στις υπηρεσίες uberX & RogueOne.

Σχετικά με την ταινία “ROGUE ONE: A STAR WARS STORY”

Η νέα ταινία Star Wars έρχεται από την Lucasfilm και αποτελεί μία ολοκαίνουργια επική περιπέτεια. Σε μια εποχή σύγκρουσης, μια ομάδα από απίθανους ήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια αποστολή προκειμένου να κλέψουν τα σχέδια για το Death Star από την Αυτοκρατορία. To βασικό κλειδί της ιστορίας είναι ότι απλοί άνθρωποι ενώνονται και επιλέγουν να κάνουν ασυνήθιστα πράγματα. Με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Την ταινία «Rogue One: A Star Wars Story» έχει σκηνοθετήσει ο Gareth Edwards και πρωταγωνιστούν οι: Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, ο Alan Tudyk, Riz Ahmed, με Jiang Wen και Forest Whitaker. Υπεύθυνοι παραγωγής είναι οι: Kathleen Kennedy, Allison Shearmur, Simon Emanuel, John Knoll και o Jason McGatlin. Η ιστορία είναι του John Knoll και του Gary Whitta, και το σενάριο είναι του Chris Weitz και του Tony Gilroy.

Σχετικά με την Uber

Η αποστολή της εταιρίας Uber είναι να κάνει τις μετακινήσεις αξιόπιστες και προσβάσιμες σε όλους. Ξεκινήσαμε το 2009 με στόχο να λύσουμε ένα απλό πρόβλημα - πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια μετακίνηση με το πάτημα ενός κουμπιού; Μετά από περισσότερα από έξι χρόνια και ένα δισεκατομμύριο μεταφορές ατόμων, αντιμετωπίζουμε μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση: τη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και της ρύπανσης στις πόλεις μας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ