2016-12-13 08:46:09
Φωτογραφία για Το πνεύμα των Χριστουγέννων έδωσε με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης
Μέσα σε μία φαντασμαγορική, εορταστική ατμόσφαιρα, στην κατάμεστη από μικρούς και μεγάλους Πλατεία της Αγίας Λαύρας, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης άναψε το μεγαλύτερο φυσικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και έδωσε το σύνθημα να απλωθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων σε κάθε γωνία της πόλης, με τη Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου να παιανίζει επίκαιρες μελωδίες.

Απευθύνοντας θερμό χαιρετισμό ο κ. Πατούλης, μαζί με τις εγκάρδιες εορταστικές ευχές του προς τους παριστάμενους, προσκάλεσε όλη την πόλη να συμμετάσχει στη Μεγάλη Γιορτή, που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου για να χαρίσει αισιοδοξία, χαρά και πολύ κέφι.

«Σας περιμένουμε και φέτος να γιορτάσουμε μαζί στην πόλη μας, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας, πίστης, ελπίδας και ανθρωπιάς. Ένα ανεπανάληπτο σκηνικό, με μουσικές εκδηλώσεις, με ποικίλα δρώμενα για τα παιδιά, παγοδρόμιο, carousel, θεματικά σπιτάκια μουσικές συναυλίες, με την παρουσία φυσικά του Άη Βασίλη θα χαρίσουν όμορφες και χαρούμενες στιγμές στον καθένα ,παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα.


Στόχος των εκδηλώσεων αυτών είναι να διατηρηθεί ζωντανό στις καρδιές μας το πνεύμα των Χριστουγέννων. Αυτές τις Άγιες Ημέρες πολλοί συμπολίτες μας στερούνται τα αυτονόητα, το σπίτι, το φαγητό, την οικογένεια, την αγάπη. Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι για αυτούς. Ας τους προσφέρουμε κάτι από αυτά που έχουμε» σημείωσε ο κ. Πατούλης, ευχόμενος «Χρόνια Πολλά», «Καλές Γιορτές» προς όλους.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε επίσης από καρδιάς τον δημοφιλή Μαρουσιώτη καλλιτέχνη Γιώργο Τσαλίκη που ανέβηκε στην σκηνή αφιλοκερδώς και ξεσήκωσε το κοινό με το κέφι και τα τραγούδια του.

Οι πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις στο Μαρούσι θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017. Στα δρώμενα συμμετέχουν με καλλιτεχνικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις σύλλογοι και φορείς της πόλης.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το εορταστικό πρόγραμμα και μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Αμαρουσίου:http://www.maroussi.gr

 

                         
   
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ