2016-12-13 20:36:08
Φωτογραφία για Ποιοί παραβρέθηκαν στο karaoke party των Eurofans;
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το ετήσιο Κaraoke Christmas party Mu.si.ka του Ελληνικού σωματείου φίλων της eurovision INFE GREECE, καθώς καλωσόρισε τη γιορτινή περίοδο που ήδη έχει ξεκινήσει.

Σ έναν ζεστό χώρο κάτω από την Ακρόπολη με artistic διακόσμηση και γιορτινή ατμόσφαιρα ,οι οργανωμένοι Έλληνες eurofans που συνοδεύουν κάθε χρόνο την Ελληνική αποστολή στον Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού ,διασκέδασαν σε ρυθμούς eurovision και διαγωνίσθηκαν για τη ¨καλύτερη φωνή" της χρονιάς.

Στην κριτική επιτροπή που τελικώς αποφάσισε για τα αποτελέσματα παραβρέθηκαν τρείς 'διάσημοι"φίλοι του σωματείου οι οποίοι με τη σειρά τους δοκίμασαν τις δυνατότητες τους και αυτοί σκορπίζοντας το κέφι σε όλους οσους βρέθηκαν στην εκδήλωση. Η Τζωρτζίνα Καραχάλιου (υποψήφια Ελλην.τελικού 2013) ο χορευτής της τελευταίας συμμετοχής της Ελλάδας Utopian Land Βασίλης Ρόξενος,και ο συνθέτης DJ Kon-Cept .έκριναν και αποφάσισαν την τελική τριάδα των νικητών και βράβευσαν τον Θεοφάνη Θεοφάνους ως το μεγάλο νικητή της βραδιάς, καθώς κατά γενική ομολογία ερμήνευσε το νικητήριο τραγούδι της Αυστρίας με την Conchita Wurst "Rise up like a phonix" με ιδιαίτερη επιτυχία.Το κοινό είχε διαφορετική άποψη και ανάδειξε νικήτρια την Μerfi Φωτιάδου με το τραγούδι If love was a crime (συμμετοχή Bουλγαρίας 2016).

Το κέφι παρέμεινε αμείωτο έως και αργά το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής και οι Έλληνες φαν όπως μας ενημερώνει ο αντιπρόεδρος κος Μάκης Χαραλαμπόπουλος απόδειξαν για μια ακόμα φορά με την αθρόα προσέλευση τους και στη συγκεκριμένη εκδήλωση πως γι αυτούς η "Eurovision είναι έρωτας".
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ