2016-12-13 23:52:08
Φωτογραφία για Σκότωσε την κόρη του και αυτοκτόνησε για να εκδικηθεί την γυναίκα του
Την ίδια του την κόρη σκότωσε ένας 56χρονος, προκειμένου να εκδικηθεί την σύζυγό του που τον χώρισε Όπως διαβάζουμε στην «Daily Mail», ο 56χρονος πάστορας Daniel Randall (που στο παρελθόν είχε θητεύσει στην Πολεμική Αεροπορία), μόλις βγήκε από την κλινική αποτοξίνωσης (όπου είχε ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα 90 ημερών για βίαιους αλκοολικούς), αγόρασε μια καραμπίνα και κατευθύνθηκε στο Μέιν, στο σπίτι όπου έμενε η πρώην σύζυγός του Anita, με την 27χρονη κόρη τους, Claire Randall.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 56χρονος πάστορας μπούκαρε στο σπίτι και η μόνη που βρήκε εκεί ήταν η 27χρονη κόρη του, την οποία δεν δίστασε να πυροβολήσει πολλές φορές με την καραμπίνα.

Στη συνέχεια γέμισε τους τοίχους του σπιτιού γράφοντας μηνύματα με σπρέι, που απευθύνονταν στην πρώην γυναίκα του:

«Ανίτα εσύ φταις για όλα!», «Έσπασες τους όρκους!»

Στη συνέχεια, ο Daniel Randall έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.


ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ:

Τα πτώματα της 27χρονης και του 56χρονου, ανακάλυψε μια 71χρονη γειτόνισσα, η Carroll Daggett, όταν η Anita της ζήτησε να πάει να δει τι κάνει η κόρη της, επειδή δεν απαντούσε στο κινητό της τηλέφωνο.

Αρχικά η 71χρονη νόμιζε πως το πτώμα του 56χρονου πάστορα που ήταν πεσμένο μπρούμυτα στη βεράντα, ήταν διακόσμηση για το Halloween.

Έτσι το προσπέρασε και μπήκε στο σπίτι όπου είδε το χάος με τα μηνύματα στους τοίχους. Φοβούμενη να πάει στον επάνω όροφο, κάλεσε αμέσως την αστυνομία και την μητέρα της 27χρονης Claire, λέγοντας πως κάτι δεν πάει καλά.

Λίγη ώρα αργότερα, οι Αρχές έκαναν την μακάβρια ανακάλυψη.

Το πτώμα της 27χρονης βρέθηκε στο μπάνιο μέσα σε ένα λουτρό αίματος.

Τραγική ειρωνία; Η νεαρή κοπέλα είχε μετακομίσει πρόσφατα στο εν λόγω σπίτι ώστε να είναι μαζί με την μητέρα και τον αδερφό της. Ωστόσο όταν ο αλλόφρων πατέρας της μπήκε μέσα (πιστεύεται από το γκαράζ καθώς δεν είχε δικά του κλειδιά) δεν ήταν κανείς μέσα, με αποτέλεσμα η 27χρονη να πληρώσει όλο του το μένος.

Να σημειώσουμε ότι η Claire Randall είχε πτυχίο στη μουσική, ήταν τραγουδίστρια σε μια μπάντα που ονομαζόταν «Trot Fox» και δήλωνε παθιασμένη με την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας. Παράλληλα, εργαζόταν ως διευθύντρια σε μια εταιρία λογισμικού.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ