2016-12-14 00:19:30
Φωτογραφία για Εξιχνιάσθηκε υπόθεση αρπαγής και ληστείας σε βάρος  ημεδαπής και η απόπειρα εκβίασης σε βάρος του συζύγου της
Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση αρπαγής και ληστείας σε βάρος 50χρονης ημεδαπής και η απόπειρα εκβίασης σε βάρος του συζύγου της, πράξεις οι οποίες διαπράχθηκαν την 12-7-2012 στην Αθήνα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, την 12-7-2012 άγνωστος δράστης με απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε την ημεδαπή, την επιβίβασε βιαίως στο αυτοκίνητό της, την δέσμευσε και αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κατά τη διάρκεια της αρπαγής επικοινώνησε με το σύζυγό της απαιτώντας την καταβολή χρηματικού ποσού, ως λύτρα, προκειμένου να την απελευθερώσει.

Η απαχθείσα, όταν ο δράστης σταμάτησε το αυτοκίνητο σε πρατήριο υγρών καυσίμων, εκμεταλλευόμενη την πρόσκαιρη απουσία του, κατάφερε να λυθεί και να εξέλθει του αυτοκινήτου. Ο δράστης αντιλαμβανόμενος την διαφυγή της απαχθείσας εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από πολύμηνες έρευνες και  αξιοποίηση όλου του προανακριτικού υλικού επετεύχθη η ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη. Πρόκειται για αλλοδαπό, κρατούμενο Καταστήματος Κράτησης, όπου εκτίει ποινή κάθειρξης είκοσι πέντε (25) ετών για παράνομη μεταφορά μεταναστών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ