2016-12-14 18:49:10
Φωτογραφία για Το στρατόπεδο Αγκαρυώνων και τη ΛΑΦ Μύρινας γνώρισαν οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Λήμνου
Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Το στρατόπεδο «Γουδί» Αγκαρυώνων και τη Λέσχη Αξιωματικών Μύρινας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σήμερα, με πρωτοβουλία της ταξιαρχίας Λήμνου, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ρεπανιδίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του σχολείου:

Σήμερα, Τετάρτη 14/12/2016 με πρωτοβουλία της ταξιαρχίας Λήμνου το σχολείο μας ξεναγήθηκε στο στρατόπεδο Γουδί των Αγκαρυώνων. Εκεί, οι διοικητές και οι αξιωματικοί του στρατοπέδου μας επέδειξαν τα άρματα μάχης, τη χρήση τους και έβαλαν τους μαθητές μας σε θέση χειριστή.

Στη συνέχεια, στη Λέσχη του Στρατοπέδου αφού γευτήκαμε τους υπέροχους λουκουμάδες του Πυροβολικού, ξεκινήσαμε για τη Λέσχη Αξιωματικών της Μύρινας, όπου οι εκπλήξεις δεν είχαν τέλος! Τεράστιοι μπουφέδες με κάθε είδους λιχουδιές για τους μαθητές μας, το χωριό του Άη- Βασίλη, χοροί και τραγούδια από τη στρατιωτική μπάντα! Ζυμώσαμε τα ψωμάκια και τα κουλουράκια μας, ζωγραφίσαμε, φάγαμε, πήραμε τα δώρα μας.....!!!!!

Όλα ήταν υπέροχα και τα παιδιά μας λάμπαν από χαρά!!! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους, την 88 ΣΔΙ Ταξιαρχία Λήμνου, τους διοικητές του στρατοπέδου Γουδί Αγκαρυώνων, τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς για τη φιλοξενία τους και όλους τους εμπλεκόμενους!

ΠΗΓΗ: http://www.limnosfm100.gr/limnos/item/24214-to-stratopedo-agkaryonon-kai-ti-lesxi-aksiomatikon-myrinas-gnorisan-oi-mathites-tou-eeeek-limnou-photos.html
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ