2012-05-19 09:50:18
Φωτογραφία για Star και άτυχες στιγμές
Στιγμές που θέλουν να ξεχάσουν αλλά πάντα θα υπάρχουν ντοκουμέντα για να τους θυμίζουν Ας το παραδεχτούμε κορίτσια, ο μεγαλύτερος φόβος όλων μας είναι το ρεζιλίκι μπροστά σε κόσμο. Είτε αυτό σημαίνει ότι θα φάμε μία ωραιότατη τούμπα, είτε ότι θα φανεί το εσώρουχό μας, είτε γενικότερα κάποιο μέρος του σώματός μας, το οποίο υπό κανονικές συνθήκες δεν είναι για... προβολή.

Αν λοιπόν βρεθείτε σε μία τέτοια κατάσταση και το μόνο που θέλετε είναι να ανοίξει η γη να σας καταπιεί ή πιο απλά, να πεθάνετε, σκεφτείτε τις μεγαλύτερες star του πλανήτη οι οποίες έχουν πάθει τα ανάλογα και μάλιστα μπροστά σε αμέτρητα βλέμματα, κάμερες και φωτογραφικούς φακούς.

Αναμφισβήτητα η χειρότερη και πιο αντιαισθητική εμφάνιση της Pretty Woman, Julia Roberts, ήταν λίγα χρόνια πριν σε επίσημη βράβευση του καλού της φίλου Tom Hanks. Όλοι θαυμάσαμε την αψεγάδιαστη εμφάνισή της μέχρι τη στιγμή που σήκωσε το χέρι της και αντικρίσαμε... τη ζούγκλα! Η Julia περιέφερε με περισσό θράσος την, τουλάχιστον ενός μήνα αξύριστη μασχάλη της, και μάλιστα φορώντας αμάνικο!


Τριχοφυία ευτυχώς σε άλλη star δεν παρατηρήσαμε, αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για ταεσώρουχά τους! Jessica Alba, Charlize Theron, Miranda Kerr, Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Kate Moss έχουν πέσει κατά καιρούς θύματα της πολύ κοντής φούστας τους ή της άβολης στάσης τους με αποτέλεσμα τα πανάκριβα κιλοτάκια τους να φαίνονται φόρα παρτίδα. Και μπορεί το θέαμα που προσφέρουν κάποιες από αυτές να μην είναι αντιαισθητικό, αλλά στην περίπτωση της Kate Moss, το οποίο συνδυάζεται και με μεθύσι, είναι κάτι παραπάνω από θλιβερό! Το εσώρουχο της Rihanna από την άλλη το έχουμε δει πολλές φορές, και μάλλον στην προκειμένη δεν έκανε και καμία προσπάθεια για να το κρύψει φορώντας μίαμαύρη διαφάνεια αντί για φούστα!

Εκτός φυσικά από τα εσώρουχα των διασήμων κυριών, έχουμε θαυμάσει πολλές από αυτές να σωριάζονται φαρδιές πλατιές ή, προς μεγάλη μας λύπηση, να το σώζουν τελευταία στιγμή. Και μπορεί η Charlize να είχε για στήριγμα τον τοίχο όταν τα ψηλοτάκουνά της μπλέχτηκαν σε καλώδια, η Angelina Jolie όμως είχε το Brad Pitt να την ισορροπεί όταν πάτησε το maxi φόρεμά της και λίγο έλειψε να γίνει ρεζίλι!

Από τις πιο περίεργες-άτυχες στιγμές star ήταν αυτή της πρωταγωνίστριας του Harry Potter, Emma Watson, στα περσινά βραβεία Oscar. Eμφάνιση σίγουρα για βραβείο, αν από την ανοιχτή της πλάτη έλειπε η... μονωτική ταινία! Προφανώς κάπως έπρεπε να στηριχτεί το σουτιέν της νεαρής ηθοποιού και τι καλύτερο από το συγκεκριμένο, «αόρατο» υλικό;

Η πιο πρόσφατη άτυχη στιγμή, και ομολογουμένως η πιο εντυπωσιακή, ήταν αυτή της καλλονής Nicole Scherzinger στο φεστιβάλ των Καννών. Η όμορφη τραγουδίστρια επέλεξε να βάλει ένα μακρύ φόρεμα μεαβυσσαλέο σκίσιμο από την μία πλευρά, το οποίο φυσικά καθιστούσε το εσώρουχο απαγορευμένο. Κρίμα που εκτός από το σύντροφό της, έμαθε το μυστικό της και ο υπόλοιπος πλανήτης...
Queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ