2016-12-15 11:46:39
Φωτογραφία για ΦΡΙΚΗ! Επιμένει ότι βασάνιζε το παιδί του επειδή ήθελε να το πείσει να πλυθεί!
Κλειστές πόρτες βρίσκει ο μετανάστης που βασάνιζε τον γιο του στον καταυλισμό της Σούδας, στην προσπάθειά του να βρει δικηγόρο που θα αναλάβει να τον υπερασπιστεί ενόψει της αυριανής δίκης Ο 32χρονος...

εμφανίστηκε στο πλαίσιο της αυτόφορης διαδικασίας ενώπιον του 3μελους Πλημμελειοδικείου της Χίου, ζητώντας τον ορισμό δικηγόρου από το ίδιο το δικαστήριο. Παρότι οι δικαστές έκαναν δεκτό το αίτημά του, κανένα μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της Χίου, δεν δέχεται μέχρι στιγμής να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε περίπτωση που τελικά δεν βρεθεί κάποιο ενδιαφερόμενο μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της Χίου, τότε την υπεράσπιση του νεαρού Σύριου θα αναλάβει δικηγόρος εκτός νησιού που θα οριστεί πιθανά από κάποιο ανθρωπιστικό οργανισμό ή Μ.Κ.Ο. Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος θα δικαστεί αύριο στις 10:30 το πρωί στη μεγάλη αίθουσα του Πλημμελειοδικείου της Χίου.

Να σημειωθεί πως στην αρχική του κατάθεση ο δράστης υποστήριξε ότι χτύπησε το άτυχο παιδί, για να το πείσει να πλυθεί. Τα βίντεο με τις αποκρουστικές εικόνες τα έστειλε στη γυναίκα του, που βρίσκεται στην Τουρκία, με στόχο να την πιέσει για να ταξιδέψει στην Ελλάδα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ