2016-12-16 09:13:11
Φωτογραφία για Πότε αναμένεται το κανάλι του Μαρινάκη;
Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η απόφαση του ΕΣΡ ως προς το αίτημα του Βαγγέλη Μαρινάκη να εκπέμψει το νέο κανάλι ΟΝΕ θα είναι αρνητική. Κι αυτό, όπως επισημαίνουν νομικοί με γνώση της ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας, διότι στις παρούσες συνθήκες δεν προβλέπεται η δυνατότητα εκπομπής νέου τηλεοπτικού σταθμού.

Όπως γράφει το enimerosi24.gr, ανεξάρτητα λοιπόν από το γεγονός ότι μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα που αναμένεται να αποφανθούν τα μέλη του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου… δεν θα έχει «καθαρογραφεί» η απόφαση του ΣτΕ που ακύρωσε το διαγωνισμό. Ο επιχειρηματίας θα πρέπει να περιμένει την ψήφιση νέας συμπληρωματικής νομοθεσίας στην οποία θα βασιστεί το ΕΣΡ για να προκηρύξει νέο διαγωνισμό. Αυτό υπό νορμάλ συνθήκες θα απαιτήσει κάποιους μήνες που σημαίνει ότι η πλέον αισιόδοξη εκδοχή τοποθετεί τη διαδικασία στις αρχές του καλοκαιριού.

Με άλλα λόγια, η φετινή σεζόν θα χαθεί και το νέο κανάλι θα καταφέρει να κάνει πρεμιέρα – αν όλα κυλήσουν ομαλά, τον Σεπτέμβριο του 2017. Βεβαίως υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο της εξαγοράς ή της συγχώνευσης με κάποια από τις υφιστάμενες τηλεοπτικές επιχειρήσεις, ώστε το νέο κανάλι να μπορέσει να εκπέμψει νωρίτερα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ