2016-12-16 10:48:13
Φωτογραφία για Facebook Messenger camera: τι είναι και πως θα το χρησιμοποιήσεις
To Facebook αναζητά συνεχώς την προσθήκη νέων δυνατοτήτων στο Messenger της, προκειμένου να κρατήσει έντονο το ενδιαφέρον των χρηστών της. Σήμερα θα αναφερθούμε στην επόμενη καινούργια δυνατότητα του. Το Facebook φαίνεται ότι θέλει να ενσωματώσει στον Messenger μία native δυνατότητα λήψης φωτογραφιών.

Στην επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής, θα μας δίνεται η δυνατότητα να προσθέτουμε emojis, stickers και άλλα artworks σε βίντεο και φωτογραφίες που θέλουμε να στείλουμε. Με λίγα λόγια, θα υπάρχει ένα mini-snapchat, ενσωματωμένο στον Messenger του Facebook.

Κάθε μέρα, 2.5 δισεκατομμύρια emojis, φωτογραφίες, stickers και βίντεο ανταλλάσσονται στον Messenger, συνολικά από ένα δισεκατομμύριο χρήστες. Ενώ η βασική λειτουργία της εφαρμογής είναι το κείμενο, το Messenger έχει εξελιχθεί σε κάτι μεγαλύτερο.

Στην συγκεκριμένη αναβάθμιση που θα έρθει μέσα στις επόμενες ημέρες, το home screen του Messenger έχει ανασχεδιαστεί και διαθέτει κουμπί κάμερας στο κέντρο και κάτω μέρος του. Με ένα απλό tap πάνω του, ξεκινάμε την λήψη φωτογραφίας ή βίντεο, ενώ μόλις ολοκληρώσουμε την λήψη ξεκινά το διασκεδαστικό μέρος. Θα μπορούμε να προσθέσουμε φίλτρα, artwoks και emojis, ακριβώς όπως στα Instagram kai Snapchat Stories.


Ξεκινώντας, απλά πληκτρολογούμε το κατάλληλο keyword και το Messenger θα μας προτείνει το περιεχόμενο που θα μπορούμε να προσθέσουμε στις φωτογραφίες ή βίντεο μας. Αν για παράδειγμα πληκτρολογήσουμε “coffee” θα εμφανιστούν 20 διαφορετικά artworks που “ταιριάζουν” στην περίσταση.

Θα μπορούμε να προσθέσουμε όσα artworks επιθυμούμε ανεξαρτήτως αν η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από τον Messenger ή την έχουμε προσθέσει από την συλλογή μας. Επιπροσθέτως θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μία μεγάλη συλλογή από frames, μάσκες και special effects. Τα τελευταία μάλιστα θυμίζουν έντονα τα αντίστοιχα της Prisma εφαρμογής.

Μόλις τελειώσουμε το νέο μας αριστούργημα θα μπορούμε εύκολα να το στείλουμε σε οποιαδήποτε επαφή μας ή να το αποθηκεύσουμε στην συλλογή μας για μελλοντική χρήση. Φυσικά δεν θα είναι editable και δεν θα μπορούμε να αφαιρέσουμε το οτιδήποτε, απλά να προσθέσουμε και άλλα artworks.

Αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την συγκεκριμένη αναβάθμιση του Messenger μέσα στις επόμενες ημέρες!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ