2012-05-19 10:49:09
Φωτογραφία για ΝΥ Τimes: Το μεγάλο άλμα του 37χρονου Τσίπρα
Στα 37 του χρόνια, τα οποία ούτε κα’ ελάχιστον δείχνει, ο Αλέξης Τσίπρας είναι φανερό ότι απολαμβάνει τις στιγμές που ζει. Πριν από δύο εβδομάδες έκανε το μεγάλο άλμα όταν το μέχρι πρότινος άσημο κόμμα του ήρθε δεύτερο στις εθνικές… εκλογές με την υπόσχεση της καταγγελίας της δανειακής συμφωνίας της Ελλάδας, σημειώνουν οι New York Times που φιλοξενούν συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

Eκτοτε κ. Τσίπρας, προσθέτει η εφημερίδα, έχει εμπλακεί σε ένα υψηλού ρίσκου παιγνίδι μπλόφας με τους ευρωπαίους ηγέτες. Ενώ εκείνοι προσπαθούν να συγκροτήσουν ένα σχέδιο μη μετάδοσης της κρίσης σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας, ο Αλέξης Τσίπρας λέει ήρεμα την άποψή του και τους αφήνει να ιδρώνουν από τον πιθανώς καταστρεπτικό αντίκτυπο όσων λέει ότι θα κάνει.

Ο κ. Τσίπρας δηλώνει στους ΝΥΤ ότι «σπούδασε» οικονομικά δίπλα στους συντρόφους του στα χαρακώματα (sic) των οικονομικών επιτροπών του Συνασπισμού. Κομψός, προσηνής και κάπως αινιγματικός, κατά την περιγραφή της εφημερίδας, ο κ. Τσίπρας λέει, πιθανότατα χαριτολογώντας, ότι δεν φοράει γραβάτες επειδή του θυμίζουν την θητεία του στο Ναυτικό.

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ