2012-05-19 10:52:14
Φωτογραφία για H αναγκαστική μετανάστευση , είναι άγριο πράμα !
 Γράφει ο Λεωνίδας Ορφανουδάκης

Διάβασα την είδηση ότι :

(Κατακόρυφη αύξηση  παρουσιάζει η μετανάστευση άνεργων  Ελλήνων με προορισμό τη Γερμανία, γεγονός  το οποίο σπεύδουν να εκμεταλλευτούν  ομογενείς εργοδότες. Σε μεγάλο ποσοστό,  αναβιώνουν «ήθη και έθιμα» της πατρίδας,  όπως η παραβίαση ωραρίων, η ανασφάλιστη  εργασία και η ..... περικοπή εισοδημάτων …)

Αντίστοιχη πληροφόρηση είχα προ μηνών από φίλο που ζει στην Αυστραλία την οποία δημοσιοποίησα αλλά και από άλλον από τον Καναδά και σημείωνα ότι , η αναγκαστική μετανάστευση , είναι άγριο πράμα .

Με είχε ξαφνιάσει  αρχικά αλλά δεν με απογοήτευσε το γεγονός . Και κατά τη διάρκεια της πρώτης γερμανικής κατοχής (έλληνες) ήταν οι μαυραγορίτες , δεν ήταν εξωγήινοι ή λαθρομετανάστες  !  Και οι μαυραγορίτες  φυσικά έχουν αφήσει στον τόπο μας απογόνους , οι οποίοι δοθείσης ευκαιρίας , σήμερα , ντροπιάζουν ξανά τη ράτσα μας !  

Υπήρξαν όμως τότε και οι Άλλοι , οι μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων  της συστράτευσης και της αλληλεγγύης που απότρεψε την λιμοκτονία και επέτρεψε την επιβίωση του λαού . Ευτυχώς  άφησαν και αυτοί απογόνους , εμάς τους πολλούς , τους περισσότερους Έλληνες , τους και τώρα έτοιμους για συστράτευση και αλληλεγγύη  !

Οφείλω να αναφέρω εδώ , για την άρση κάθε παρεξήγησης ότι από όσα μηνύματα λαβαίνω,  τα ποιο μεστά σε νοήματα , γεμάτα από ειλικρινή αγάπη και ανησυχία για την πατρίδα , προέρχονται από τους ΕΛΛΗΝΕΣ της διασποράς !
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ