2016-12-18 13:18:15
Φωτογραφία για 5 λόγοι που αξίζει να βγεις με κάποιον μικρότερό σου
Για κάποιο λόγο οι γυναίκες πάντα κατακρίνονταν όταν έκαναν σχέση με μικρότερο και ο χαρακτηρισμός 'κούγκαρ' ήταν πάντα κολλημένος δίπλα στο όνομα όποιας τολμούσε να βγει με κάποιον που δεν ήταν στη δική της δεκαετία.

Στην προκειμένη δεν θα σχολιάσουμε το πόσο άδικο είναι όλο αυτό προς το γυναικείο φύλο (όταν την ίδια στιγμή ένας άντρας όχι απλά μπορεί να βγει με μια μικρότερή του αλλά θεωρείται και μάγκας όταν το κάνει) αλλά θα μιλήσουμε λίγο για τα θετικά της υπόθεσης. Ναι, προφανώς και υπάρχουν.

1. Σε κάνει να δεις πως έχεις εξελιχθεί

Ακούγεται λίγο εγωιστικό και τρομακτικό (ενδεχομένως να είναι) αλλά η σχέση με έναν μικρότερό σου, σού δείχνει πόσο έχεις αλλάξει και εξελιχθεί ως άτομο. Ακόμα και 5 χρόνια διαφορά να έχετε, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις διαφέρει πολύ και σίγουρα σε κάνει να δεις τα πράγματα με άλλη οπτική.

2. Σε θαυμάζει


Κακά τα ψέματα, όλοι θέλουμε να νιώθουμε πετυχημένοι και θέλουμε ένα σύντροφο στο πλευρό μας που θα το αναγνωρίζει αυτό. Οι συνομήλικοι άντρες συνήθως νιώθουν ανταγωνιστικά και ζηλεύουν την επιτυχία μιας γυναίκας σε αντίθεση με κάποιον μικρότερο που όχι απλά δεν σε ζηλεύει, αλλά σε θαυμάζει για τις επιτυχίες σου.

3. Σου αλλάζει τα δεδομένα για τις σχέσεις

Μπορεί να μην πίστευες ποτέ ότι θα ταιριάξεις με κάποιον μικρότερό σου, αλλά μια δοκιμή θα σε πείσει!

4. Είναι ασταμάτητος

Προφανώς και θα ήταν αυτό στη λίστα με τα θετικά. Το πάθος και η όρεξη που έχει ένας νεότερος άντρας δεν συγκρίνονται με ενός μεγαλύτερου. Ετοιμάσου λοιπόν να περάσεις πολύ καλά, γιατί όχι δηλαδή;

5. Ο ενθουσιασμός του θα σε συνεπάρει

Η καθημερινότητα και το άγχος σε κάνουν να ξεχνάς αυτό που έχει σημασία, ότι έχεις κάθε δικαίωμα στη διασκέδαση. Ένας άντρας μικρότερός σου, όπως ήδη είπαμε, έχει όρεξη και κουράγιο για εξόδους, ταξίδια και βόλτες από το πουθενά και ο ενθουσιασμός του θα σε συνεπάρει και θα σε κάνει να απολαύσεις ακόμη περισσότερο τη ζωή μαζί του.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ