2016-12-19 11:25:10
Φωτογραφία για Ποιος θα είναι ο επόμενος Steve Jobs;
Τα επιτεύγματα κάποιων ανθρώπων δίνουν έμπνευση στους υπολοίπους. Ποιος μπορεί να αποτελέσει τον επόμενο "μεγάλο" άνδρα της τεχνολογίας;

Σε κάθε γενιά πρωτοπόρων της τεχνολογίας, υπάρχουν κάποιοι που ξεχωρίζουν, όχι μόνο για τα προϊόντα που δημιουργούν ή τη συμβολή τους στην τεχνολογική εξέλιξη, αλλά και για τη στάση τους απέναντι στη ζωή.

Μια χαρακτηριστική τέτοια προσωπικότητα ήταν ο αείμνηστος Steve Jobs, που αν και επικρίθηκε από αρκετούς, αποτέλεσε έμπνευση για πολλούς περισσότερους.

Μέχρι σήμερα τα επιτεύγματά του θαυμάζονται, ενώ ακόμα ο κόσμος συζητά για την ιδιαίτερη επιμονή του, που τον έκανε να εργάζεται πάντα με πάθος για ό,τι πίστευε.

Τα τελευταία χρόνια, αντίστοιχη φήμη έχουν αποκτήσει κι άλλες φιγούρες του χώρου της τεχνολογίας, όπως ο δημιουργός του Facebook, Mark Zuckerberg, ο Elon Musk των Tesla και Space X, που είναι γνωστός για τις προοδευτικές απόψεις του και την πεποίθησή του ότι η ανθρωπότητα θα πρέπει να εξερευνήσει το διάστημα, καθώς και ο Jeff Bezos, ιδρυτής και CEO της Amazon.

Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατη έρευνα της εταιρείας First Round Capital, ο Elon Musk αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους περισσότερους ιδρυτές εταιρειών startup στις ΗΠΑ, ενώ ακολουθούν οι Jeff Bezos και Mark Zuckerbeg.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ