2016-12-19 22:28:07
Φωτογραφία για Ο Μεϊμαράκης μίλησε σε άπταιστα γαλλικά για τα εθνικά μας θέματα με τον Ολάντ
Κάποιοι κακοπροαίρετοι παπαγάλοι, προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τις συναντήσεις με ξένους αξιωματούχους και ηγέτες που πραγματοποιεί ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Η απαξίωση είχε να κάνει με τη γλώσσα συνεννόησης του κ. Μεϊμαράκη. Είναι η ίδια λάσπη που έχτισαν οι άλλοι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ, προσπαθώντας να αποδώσουν στον πρώην Πρόεδρο της Βουλής το στίγμα του ηλικιωμένου, του ξεπερασμένου και ίσως και του αμόρφωτου – σε ξένες γλώσσες – ανίκανου να σταθεί σε ξένα φόρα και διεθνείς συναντήσεις.

Η αλήθεια:

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συναντά ξένους ηγέτες με πολύ μεγαλύτερη ευκολία από αυτή που έχει ο σημερινός Πρόεδρος της ΝΔ και σίγουρα χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο διπλωματικό θρίλερ ή να χρειάζεται κάποιο συγγενή του να τον συνοδεύει για να τον συστήσει Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μιλά με τους ξένους ηγέτες πάντα με τη φανέλα της εθνικής, δεν βάζει τρικλοποδιές στη χώρα του και προτάσσει πάντα το συμφέρον της Ελλάδας πάνω από το μικροκομματικό
. Αυτό κάνει πάντα από οποιαδήποτε θέση: ως υπουργός εθνικής άμυνας, ως πρόεδρος της Βουλής, ως πρόεδρος της ΝΔ. Ιδιαιτέρως όταν συνάντησε Μέρκελ και Σαρκοζί κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Προεδρία της ΝΔ, και πριν ξεσπάσει το μεταναστευτικό, τόνισε τη σημασία της υποστήριξης της Ελλάδας, οικονομικά και πολιτικά για να αντιμετωπιστεί το επερχόμενο πρόβλημα. Ακόμη, τότε, είχε βάλει «βέτο» στις κοινές περιπολίες με τους Τούρκους στο Αιγαίο.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, συναντήθηκε με τον Φρανσουά Ολάντ στο Παρίσι και σε άπταιστα Γαλλικά του τόνισε πως νέα υφεσιακά μέτρα δεν πρόκειται να περάσουν από το Ελληνικό κοινοβούλιο και πως για την πατρίδα μας η λιτότητα σε συνδυασμό με μεταναστευτικό δημιουργούν ένα δύσκολα διαχειρίσιμο περιβάλλον.

«Ο Κεντροδεξιός»
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ