2016-12-19 22:06:20
Φωτογραφία για Της έκλεψαν την νίκη μέσα από τα χέρια της
Σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ έκανε κατάθεση ψυχής στο γήπεδο, αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 10', λόγω εντελώς αδικαιολόγητης και ανόητης αποβολής του Χρήστου Αραβίδη, δημιούργησε ευκαιρίες, έχασε πέναλτι, προηγήθηκε με γκολ του Τόμας Πέκχαρτ, στο τέλος έχασε την νίκη, που δικαιούταν από διαιτητική απόφαση! Οι Κιτρινόμαυροι έφτασαν μια ανάσα από τη νίκη, αλλά έχασαν μέσα από τα χέρια τους το τρίποντο. Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα της κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, δείχνοντας ότι ψάχνει το γρήγορο γκολ, ώστε να έχει ένα εύκολο απόγευμα. Στο 10ο λεπτό όμως τα δεδομένα άλλαξαν για την ΑΕΚ, καθώς ο Αραβίδης κουτούλησε τον αντίπαλό του και δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Παρότι η Ένωση έπαιζε με 10 παίκτες συνέχισε να πιέζει και να κυνηγάει το γκολ. Η κορυφαία στιγμή για την Ένωση ήρθε στον 31ο λεπτό, όταν ο Πατίτο κέρδισε το πέναλτι, ο Μάνταλος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και πέρασε άουτ
. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να απειλήσει καθόλου την ΑΕΚ που έπαιζε με 10 παίκτες, με τους Κιτρινόμαυρους να πιέζουν, χωρίς όμως να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα. Η ΑΕΚ βρήκε το γκολ στο 67ο λεπτό. Ο Γιόχανσον σούταρε, ο Περιστερίδης προσπάθησε να μπλοκάρει αλλά ο Πατίτο του έκλεψε την μπάλα, με τον Πέκχαρτ από κοντά να βρἰσκει δίχτυα και να κάνει το 1-0. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να πιέζει για την ισοφάριση, αλλά η άμυνα της ΑΕΚ δεν του έδωσε δικαιώματα και κρατούσε τη νίκη. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε από στημένη φάση, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφ σάιντ, ενώ μια φάση αργότερα μετά από κόρνερ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με τον Μαμπουλά, το οποίο μέτρησε αλλά ήταν και αυτό οφ σάιντ.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ