2016-12-21 01:03:12
Φωτογραφία για Έντεκα συλλήψεις για «φρουτάκια» σε Βόλο και Νέα Ιωνία
Σε μίνι καζίνο με φρουτάκια είχαν μετατραπεί δύο καφετέριες στο Βόλο και στη Ν. Ιωνία και από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνελήφθησαν 11 άτομα σε... βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί τυχερών παιγνίων.

Στην πρώτη περίπτωση στο Βόλο, η Αστυνομία εντόπισε καφέ το οποίο ο ιδιοκτήτης – που αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου – σε συνεργασία με την προσωρινά υπεύθυνη, είχαν αναπτύξει 17 συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών σε σέρβερ όπου διεξάγονταν το τυχερό παιχνίδι φρουτάκια. Συνελήφθησαν δύο άτομα που εντοπίστηκαν εντός του καταστήματος να παίζουν, όπως και η προσωρινά υπεύθυνη, ενώ κατασχέθηκαν οι 17 υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 130 €.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σε καφετέρια στη Ν. Ιωνία, διαπιστώθηκε ότι η ιδιοκτήτρια – που επίσης απουσίαζε – μαζί με τον προσωρινά υπεύθυνο είχαν αναπτύξει σύστημα με 12 υπολογιστές και τέσσερα λάπτοπ όπου διεξάγονταν το τυχερό παιχνίδι φρουτάκια.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τα 12 συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, τα τέσσερα λάπτοπ, ποσό 880 €, καθώς επίσης και τέσσερις κάμερες και μία οθόνη υπολογιστή που είχε τοποθετήσει στο κατάστημα.

Επίσης συνελήφθησαν εκτός του προσωρινά υπεύθυνου, άλλα επτά άτομα που εντοπίστηκαν εντός του καταστήματος.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υπήρχε περίπτωση fair play;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υπήρχε περίπτωση fair play;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ