2016-12-23 08:28:17
Φωτογραφία για Ο Ασημάκης Κατσούλας βοσκός και ζαχαροπλάστης μέσα στη φυλακή
Ο «αρχισατανιστής της Παλλήνης» είχε γράψει 5.000 μέρες εργασίας Ελεύθερος αφέθηκε πριν μερικές μέρες από τις φυλακές Αγιάς Χανίων, μετά από 25 χρόνια κάθειρξης ο «εγκέφαλος» των σατανιστών της Παλλήνης Ασημάκης Κατσούλας.

Ο Κατσούλας ήταν ο τελευταίος εκ των σατανιστών που βρισκόταν στη φυλακή, καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχαν αφεθεί ελεύθεροι ο Μάνος Δημητροκάλης και η Δήμητρα Μαργέτη.

Επικεφαλής και «τελετάρχης» της συμμορίας των σατανιστών, ήταν ο Ασημάκης Κατσούλας, ενώ ο Δημητροκάλης ήταν παιδικός του φίλος και τον ακολούθησε. Στις σατανιστικές τελετές που έκανε η συμμορία σε Παλλήνη και Κορωπί, συμμετείχε και η Δήμητρα Μαργέτη, η οποία ήταν η φίλη του Κατσούλα. Οι βιασμοί και οι δολοφονίες είναι γνωστά και είχαν συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Ο Ασημάκης Κατσούλας, 45 ετών σήμερα, είναι πλέον ελεύθερος. Όπως γράφει το Έθνος οι δικαστές αποφάσισαν καθώς είχαν στα χέρια τους μια θετική πρόταση, καθώς δεν είχε παραβιάσει καμία από τις 32 άδειες που είχε λάβει. Επίσης δεν είχε σε βάρος του κανένα πειθαρχικό παράπτωμα.


Ο Κατσούλας στις φυλακές είχε στο ενεργητικό του πάνω από 5.000 μεροκάματα. Από το ζαχαροπλαστείο και τις καλλιέργειες μέχρι την κτηνοτροφία.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα λέγεται ότι ήταν σε καθεστώς ημιελεύθερης διαβίωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο μαντρί που βρίσκεται έξω από τις φυλακές.

Κατά πληροφορίες ο Κατσούλας επιστρέφει στην Παλλήνη, είναι μνηστευμένος εδώ και καιρό και θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα την 1η και την 16η κάθε μήνα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ