2012-05-19 13:19:04
Φωτογραφία για Αναγνώστης απαντά σε όσους υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ
Διαβάζω διάφορους αναγνώστες που διαφωνούν με την πολιτική Τσίπρα και λένε την γνώμη τους χωρίς να βρίζουν ουτε να προσβάλλουν παρα μόνο αναφέρονται σε κάποια σημεία του προγράμματος και λένε την διαφωνία τους. Ακριβώς απο κάτω διαβάζω απαντήσεις άλλων αναγνωστών, προφανώς υποστηρικτών του Συριζα, οι οποίοι βρίζουν προσβάλλουν και καταριούνται όποιους έχουν διαφορετική άποψη! Δυστυχώς από την εμπειρία μου αλλά και σύμφωνα με ψυχολόγους έχω μάθει οτι όποιος δεν απαντάει με επιχειρήματα και φωνάζει και βρίζει σημαίνει οτι δεν έχει απάντηση και προφανώς ο αντιπαλός του έχει δίκιο! Παρατηρήστε για παράδειγμα τους πολιτικούς από οποιονδήποτε χώρο! Μόλις στριμωχτούν είτε αρχίζουν τις προσβολές ή αρχίζουν να φωνάζουν! Είναι φυσική ανθρώπινη αντίδραση! Αυτή η αντίδραση ειλίκρινά δεν ξέρω αν βοηθάει η καταστρέφει το κόμμα σας! Δικαιωμά σας θα μου πείτε!

ΥΓ. Ξέρω ξερω! Είμαι προβατο ψηφίζω ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ και δεν ξέρω τι μου γίνεται! Αλλές βρισιες δεν μπορώ να πω γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου!

 ΥΓ1. Πραγματικά λυπάμαι που κάποιοι δεν μπαίνουν στον κόπο, πριν βρίσουν και προσβάλλουν, να διαβάσουν το πρόγραμμα του Συριζα.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ