2016-12-24 10:08:34
Φωτογραφία για Jarvis το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης του fb
Πλησιάζοντας στο τέλος του έτους, ο Zuckerberg δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στο οποίο βλέπουμε τι έχει καταφέρει. 

Σε γενικές γραμμές, το σύστημα που ανέπτυξε ο ίδιος δεν φέρνει κάποιες σημαντικές διαφορές απ' ότι έχουμε συνηθίσει από άλλα παρόμοια συστήματα, ενώ σε αναλυτικό άρθρο που αναφέρει τα στάδια ολοκλήρωσής του όλου σχεδίου, ο Zuckerberg αναφέρει ότι περίμενε ότι το όλο σχέδιο θα ήταν πιο δύσκολο. Η αλληλεπίδραση με το Jarvis γίνεται φυσικά μέσω φωνητικών εντολών, στις οποίες εντύπωση προκαλεί η φωνή με την οποία μιλάει το σύστημα, που δεν είναι άλλη από αυτή του ηθοποιού Morgan Freeman.

Πριν μερικές εβδομάδες, ο Zuckerberg είχε ρωτήσει την κοινότητα του Facebook για το ποιος πιστεύει θα ήταν ο ιδανικότερος να χαρίσει τη φωνή του στο σύστημά του, με τον Freeman να κυριαρχεί σε ψήφους. Στις λειτουργίες που εκτελεί το Jarvis και βλέπουμε στο βίντεο περιλαμβάνεται το ψήσιμο τοστ, η εκμάθηση της κινέζικης γλώσσας στην κόρη του Mark, η ενημέρωση για τα ραντεβού της ημέρας, η ενημέρωση για το ποιος χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού ενώ η επικοινωνία μπορεί να γίνει και μέσω του Messenger με το σχετικό bot. Όπως αναφέρει ο Zuckerberg, θα συνεχίζει να αναπτύσσει το Jarvis και την επόμενη χρονιά, με στόχο το σύστημα να μαθαίνει και να εκτελεί μόνο του νέες λειτουργίες στο σπίτι. insomnia

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ