2016-12-24 11:17:12
Φωτογραφία για Ξανά μαζί Rob Kardashian & Blac Chyna - Η φωτογραφία που το επιβεβαιώνει
Δεν πέρασε παρά μόνο μία εβδομάδα από τότε που έγινε ο κακός χαμός στα social media με τον ξαφνικό χωρισμό της Blac Chyna από τον Rob Kardashian, η οποία πήρε μαζί της τη νεογέννητη κόρη τους και εγκατέλειψε την έπαυλη που διέμεναν.

Αφορμή για όλο αυτό ήταν το χακάρισμα του λογαριασμού της στο instagram και η δημοσιοποίηση διαλόγων της με το δικηγόρο και κάποιους φίλους της, στους οποίους η Chyna έδειχνε ξεκάθαρα την πρόθεσή της να μη συνεχίσει να είναι με τον Rob αν εκείνος δεν άλλαζε, ενώ τον αποκαλούσε τεμπέλη, ανασφαλή και υπέρβαρο. Από την πλευρά του, ο Rob Kardashian είχε δημοσιοποιήσει videos στο instagram στα οποία έλεγε πόσο στενοχωρημένος νιώθει, που η Blac Chyna τον εγκατέλειψε ενώ την είχε σαν βασίλισσα.

Κι εκεί που λες "δεν θα περάσουμε καλά Χριστούγεννα, να μου το θυμηθείς με δαύτους", τσουπ! Γίνεται η ανατροπή. Μόλις χθες βράδυ, η Blac Chyna κοινοποίησε στο λογαριασμό της στο snapchat μία φωτογραφία με εκείνη και τον Rob αγκαλιά, να εύχονται στο κοινό τους καλά Χριστούγεννα, ενώ στη διάρκεια της νύχτας δημοσίευσε διάφορα videos στα οποία έδειχνε τα δώρα που πήρε η οικογένεια του Rob στη μικρή Dream για τα πρώτα της Χριστούγεννα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ