2016-12-25 00:39:14
Φωτογραφία για 6 πράγματα που σου συμβαίνουν όταν απέχεις ...για καιρό
Το ότι καμία δεν έχει πεθάνει από την έλλειψη σεξ μάλλον δεν επαρκεί ως δικαιολογία για το ότι η αποχή επιδρά ανεπαίσθητα στο σώμα και το πνεύμα σου. Δεν σε σκοτώνει αλλά ούτε σε κάνει και πιο δυνατή. Ξέρω, μερικές φορές τα πράγματα δεν περνάνε από το χέρι μας και ειδικά αν δεν έχεις σταθερό παρτενέρ η ερωτική απραξία μπορεί να κρατήσει καιρό. Διαβάζοντας όμως τα παρακάτω ίσως να παρακινηθείς και να το επιδιώκεις κάπως πιο συχνά το σεξάκι σου. Είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις, μην αυτοσαμποτάρεσαι, διεκδίκησέ το. Γιατί τελικά αυτά που λέει ο λαός για τις ανέραστες γυναίκες, κάπως ισχύουν...

Το ανοσοποιητικό σου είναι πιο αδύναμο

Το σεξ ενισχύει την άμυνα του οργανισμού σου απέναντι σε κρυώματα και μολύνσεις. Χωρίς να πούμε πολλά, συγκράτησε πως 2 φορές την εβδομάδα αυξάνουν τα αντισώματα. Καμία εχινάκια.

Η ερωτική διάθεση πέφτει κατακόρυφα

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη λέει ο θυμόσοφος λαός, που αν το φέρεις τούμπα, καταλαβαίνεις τι συμβαίνει όταν αφήνεις τη λίμπιντό σου να αργοπεθαίνει. Το "ό,τι αφήνεις σε αφήνει" ισχύει εδώ περισσότερο από οπουδήποτε αλλού. Όλο αυτό μπορεί να έχει επίδραση και στην όρεξή σου για αυτοϊκανοποίηση (πεσμένα τα κέφια κι εδώ).


Στρεσάρεσαι πιο πολύ

Το ξέρεις, το έχεις νιώσει. Είναι φρίκη στην οποία σε οδηγεί η σεξουαλική αποχή. Έρευνες έχουν δείξει πως οι άνθρωποι που δεν κάνουν συχνά σεξ έχουν πιο συχνά ανεβασμένη πίεση σε σύγκριση με εκείνους που τιμούν το σπορ. Λογικό, όταν δεν εκτονώνεσαι και δεν εκκρίνεις ευεργετικές ορμόνες. Βαράς τρέλα, τρελαίνεις κι όλους τους υπόλοιπους.

Μειώνεται ο κίνδυνος για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και για ΣΜΝ

Ναι, επίσης αν περάσεις τη ζωή σου καθισμένη στον καναπέ, δεν θα κινδυνεύσεις ποτέ να σε πατήσει αμάξι. OK. Πάμε παρακάτω.

Πέφτει η αυτοεκτίμηση/αυτοπεποίθησή σου

Οι οποίες αυτο- ιδιότητες αποτελούν 2 από τους βασικούς λόγους/κίνητρα που κάνουν σεξ οι άνθρωποι. Δεν αρκεί να αρέσεις γενικά στο πλήθος για να αισθάνεσαι ελκυστική. Πρέπει να επιβεβαιώνεται και στην πράξη πού και πού.

Χάνεις ένα μέρος της νοητικής σου εγρήγορσης

Το σεξ αυξάνει τον αριθμό των κυττάρων στον εγκέφαλο των μεσήλικων αρσενικών ποντικιών, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Maryland. Πιο αναλυτικά, το πείραμα έδειξε ότι μετά το ζευγάρωμα το κεφάλι των αρουραίων, συγκεκριμένα ο ιππόκαμπος, δηλαδή το τμήμα που ευθύνεται για τη μνήμη, γέμισε με περισσότερους νευρώνες. Όχι ότι θα αποβλακωθείς αν κόψεις το σεξ, αλλά όπως και να το κάνεις, στερείς από τον εαυτό σου (και την ανθρωπότητα) αυτή την έκρηξη εξυπνάδας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ