2016-12-27 12:56:35
Φωτογραφία για Τα σκοτεινά χρόνια του George Michae όταν τον μάζευαν από τα... πατώματα!
Ο ξαφνικός χαμός του George Michael σκόρπισε θλίψη στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Ένας ακόμα τραγουδιστής που μεσουρανούσε στη δεκαετία του '80 έφυγε νωρίς. Στα 53 του μόλις χρόνια Ήταν ο τραγουδιστής που μας συντρόφευε μουσικά με το "Last Christmas" του κάθε Χριστούγεννα. Χριστούγεννα έφυγε και από τη ζωή. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός του, ο George Michael πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του στο Oxfordshire. Η τελευταία φορά που τον είχαν δει δημόσια ήταν τον Σεπτέμβριο που είχε δειπνήσει με φίλους του. Όμως, όπως αποκαλύπτει πηγή στο RadarOnline, δεν είχε ανθρώπους κοντά του τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

"Τους τελευταίους μήνες ο George είχε αφήσει πολλούς ανθρώπους έξω από τη ζωή του. Κάποιους εκπροσώπους και την προσωπική του ομάδα. Έγινε πολύ οξύθυμος λόγω των προβλημάτων υγείας του και πολλοί από τους παλιούς του φίλους δεν ήθελαν να είναι κοντά του πια".

Πάλευε για χρόνια με τους προσωπικούς του δαίμονες
. Τα ναρκωτικά και την κατάθλιψη. Τον περασμένο χρόνο είχε νοσηλευτεί για καιρό στην πιο ακριβή κλινική αποτοξίνωσης του κόσμου στην Ελβετία. "Υπήρχαν πάρτι που έπαιρνε ναρκωτικά, κατέρρεε και τον μάζευαν από τα πατώματα", είχε δηλώσει η ξαδέρφη του Jackie Georgiou στη The Sun τον περασμένο χρόνο. "Ξυπνούσε και έκανε εμετό. Απαίσια πράγματα. Κρακ, μαριχουάνα, αλκοόλ, κοκαΐνη. Ήταν πολύ σκοτεινή περίοδος και τα πράγματα χειροτέρευαν. Θα κατέληγε είτε κλειδωμένος είτε νεκρός. Φοβάμαι πως θα πεθάνει".

Ο εθισμός του από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ συνέχισε να του προκαλεί προβλήματα με τον νόμο. Το 2007 είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια συνταγογραφούμενων φαρμάκων και κούρασης. Του απαγορεύτηκε να οδηγεί για δύο χρόνια.

Ένα χρόνο αργότερα συνελήφθη πάλι για κατοχή κρακ και μαριχουάνας. Το 2010 του απαγορεύτηκε ξανά να οδηγεί επειδή έπιασε πάλι το τιμόνι υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ είχε στην κατοχή του κάνναβη. "Πέθανε μίζερα και σχεδόν μόνος. Τους είχε απομακρύνει όλους από κοντά του", τόνισε η πηγή στο RadarOnline.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ