2012-05-19 14:39:06
Φωτογραφία για Sacha Baron Cohen: Όταν βαριέται τις γυναίκες, τις πετάει στη θάλασσα!
H Elisabetta Canalis υπολόγισε χωρίς τον... Δικτάτορα Μπορεί η Elisabetta Canalis να μας έχει συνηθίσει σε ωραίους και διάσημους συντρόφους, βλέπε George Clooney και πιο πρόσφατα το Steve-O των Jackass, αλλά σίγουρα η τελευταία της επιλογή μας ξάφνιασε και μας προκάλεσε γέλιο!

Η ιταλίδα καλλονή λοιπόν εθεάθη να ερωτοτροπεί, να πίνει σαμπάνια και να απολαμβάνει τον ήλιο πάνω σε ένα γιοτ συντροφιά με τον... Sacha Baron Cohen! Όλα αυτά φυσικά στο πλαίσιο προώθησης της νέας ταινίας του ανατρεπτικού Cohen, Dictactor, στο φεστιβάλ των Καννών.

Το διάσημο «ζευγάρι» λοιπόν, φορώντας μόνο τα μαγιό του, η Elisabetta ένα μικροσκοπικό ροζ μπικίνι που αναδείκνυε υπέροχα τη γυμνασμένη σιλουέτα της και ο Sacha ένα εφαρμοστό λευκό σλιπάκι, έκανε ηλιοθεραπεία ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που άπλωναν προκλητικά αντηλιακό ο ένας στον άλλο. Και μπορεί το μασάζ στην Elisabetta να ήταν άκρως αισθησιακό, αλλά το μασάζ στον Sacha ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση καθώς η ιταλίδα καλλονή επικεντρώθηκε στα..
. οπίσθιά του τα οποία δεν έχανε ευκαιρία να επιδεικνύει μετατρέποντας το μαγιό του σε... string! Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο διάσημος κωμικός έδειχνε στην παρτενέρ του ένα συγκεκριμένο μέρος της ανατομίας του με την Elisabetta να επιδεικνύει κάθε φορά όλο και μεγαλύτερο ενθουσιασμό!

Ως γνήσιος βέβαια Δικτάτορας που είναι ο Sacha, έδειξε και τη σκληρή πλευρά του χαρακτήρα του, καθώς αφού βαρέθηκε την εντυπωσιακή συνοδό του, διέταξε τους φρουρούς του να την απομακρύνουν. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν άκρως απολαυστικές με τους δύο star να παλεύουν σώμα με σώμα και τελικά η Elisabetta να φυλακίζεται σε μία μαύρη σκουπιδοσακούλα και να... πετιέται στη θάλασσα!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ιδιαίτερος κωμικός επιδίδεται σε αστείες και αυθόρμητες παραστάσεις προκειμένου να προωθήσει το Dictactor, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εμφανιστεί με την ανάλογη αμφίεση σε βραβεία και συνεντεύξεις Τύπου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η είσοδός του στο ιστορικό Carlton Hotel των Καννών, πάνω σε μία... καμήλα!

Στην ταινία ο Cohen υποδύεται ένα Δικτάτορα σε μία Νοτιοαφρικανική χώρα, ο οποίος σιχαίνεται οτιδήποτε έχει σχέση με την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Λέγεται ότι έμπνευση του διάσημου κωμικού για το συγκεκριμένο ρόλο ήταν ο Γκαντάφι.
Queen.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ