2012-05-19 14:44:42
Φωτογραφία για Ποιο είναι το ύψος του πραγματικού δημόσιου χρέους...??? Ζητείται Μέγας Αλέξανδρος να κόψει τον Γόρδιο Δεσμό...!!!
Γράφει ο Δρ. Κυριάκος ΤόμπραςΧρέη Τραπεζών μετά το PSI = 170 ΔΙΣΚαταθέσεις = 165 ΔΙΣ *  (* Οι καταθέσεις είναι χρέος των τραπεζών προς τους καταθέτες)Επισφάλειες Δανείων = 60 ΔΙΣ *  (* Στην καλλίτερη περίπτωση)Δημόσιο Χρέος μετά το PSI = 265 ΔΙΣΈλλειμμα Ασφαλιστικών Ταμείων μετά το PSI = 400 ΔΙΣ—————————————————————ΣΥΝΟΛΟ = 1.060.000.000.000 (1,060 ΤΡΙΣ).Ναι, 1 ΤΡΙΣ, καλά διαβάσατε !!!!!!!!!!!Η Ελληνική Κρίση Χρέους κοστολογείται 1,060 ΤΡΙΣ.Αυτή είναι η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν τολμούν να αποκαλύψουν Σαμαράς,Βενιζέλος και ΤΡΟΪΚΑ.Αυτό που προσπαθούν να συγκαλύψουν με τα γιατροσόφια των Μνημονίων και του PSI.Πάμε τώρα στα καλλίτερα :ΑΕΠ 2012 = 205 ΔΙΣΣτην καλλίτερη περίπτωση, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΛΣΤΑΤΣυμπέρασμα :ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ / ΑΕΠ = 129%Είναι αυτό για το οποίο πανηγυρίζει ο Βενιζέλος τη “δήθεν επιτυχία” του PSIΕΛΛΕΙΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ / ΑΕΠ = 195%Είναι η κρυμένη αλήθεια για τη διαχρονική καταλήστευση των ασφαλιστικών ταμείωνΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ / ΑΕΠ = 185%Είναι το ένοχο μυστικό της κρίσης, δηλαδή ότι έναντι 165 ΔΙΣ καταθέσεων, όλες μαζί οι τράπεζες δεν έχουν στα ταμεία τους ούτε 15 ΔΙΣ.Τα υπόλοιπα τα φάγανε οι τραπεζίτες στα θαλασσοδάνεια, τα μπόνους και τη διαπλοκή.και τέλοςΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΡΙΣΗΣ / ΑΕΠ = 1,060 ΤΡΙΣ / 205 ΔΙΣ = 517% !!!!!!!!!!!!!!!Αυτό είναι το μόνο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ από το οποίο πρέπει να ξεκινήσει η όποια οικονομική ανάλυση.Είτε εκ δεξιών, είτε εξ΄αριστερών.Το πρόβλημα είναι συγκεκριμένο και δεν είναι ιδεολογικό.Είναι καθαρά ταμειακό.Και η μόνη αποδεκτή λύση είναι αυτή που θα εκφραστεί σε όρους αποκατάστασης του ταμείου.Χωρίς θεωρίες και ασκήσεις επι χάρτου.Και χωρίς καινούργιες αυταπάτες και ψευτοδιλλήματα δραχμής/ευρώ και εντός/εκτός ΕΕ.Το 517% αποδεικνύει πέρα πάσης αμφιβολίας ότι Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ :1
. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕIΡΙΣΙΜΗ3. ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ PSI.Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ PSI.Με το κόστος της πτώχευσης να έχει μετακυληθεί στην ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και στην τσέπη του ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ.Αυτός ήταν ο ρόλος της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ.Στη νέα προεκλογική περίοδο, οι διεκδικητές της εξουσίας καλούνται να λύσουν αυτό το αδιέξοδο.Να δώσουν σαφείς και κοστολογημένες απαντήσεις στα συγκεκριμένα αυτά ζητήματα.Να πάψουν να κοροϊδεύουν Έλληνες και Ξένους.Να δουν κατάματα το 517% και να προτείνουν λύσεις ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ για κάθε μια από τις 3 παραμέτρους που το διαμορφώνουν :  Ι. ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΙΙ. ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑΙΙΙ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑΕΘΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ σήμερα σημαίνει ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για τις συνέπειες που θα έχει η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για τους δανειστές, τους τραπεζίτες, τους εταίρους και την ΕΚΤ.Όταν καίγεται το σπίτι μας, δεν μας ενδιαφέρει αν με το νερό της κατάσβεσης πλημμυρίσει το σπίτι του γείτονα.Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ της Ελληνικής Κρίσης δεν λύνεται ούτε με ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ούτε με PSI.Είναι σα να δίνεις ασπιρίνη στον καρκινοπαθή.Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΚΟΒΕΤΑΙ.Δεν υπάρχει αναδιαπραγμάτευση.Δεν διαπραγματεύεται ο αριθμός των αυτοκτονιών, της φτωχοποίησης και των ανέργων, ούτε η οριοθέτηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.Σε αυτή την αγγελία που δημοσιεύσαμε πριν 2 χρόνια, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ.Εμείς τον οπλίσαμε με το σπαθί της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗΣ.Και αυτός δεσμεύτηκε να το τιμήσει.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΣΚΗΣΗ.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ