2012-05-19 14:45:05
Φωτογραφία για «Κανονικά οι τελικοί της Α1»
Σύμφωνα με πηγές από την ΓΓΑ, το περιστατικό με το πούλμαν του Ολυμπιακού, λαμβάνεται υπόψη για την διεξαγωγή των τελικών, οι οποίοι όμως δεν ματαιώνονται αλλά ξεκινούν την Δευτέρα (21/4) όπως είχε οριστεί.

Προβληματισμένοι εμφανίζονται στην ΓΓΑ μετά την «πυρπόληση» του πούλμαν της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού που βρισκόταν στο Αργοστόλι για το Final Four του Κυπέλλου και το οποίο ήρθε δύο ημέρες μετά την επίθεση με πέτρες σε πούλμαν που μετέφερε την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Ο προβληματισμός αυτός δεν αποκλείεται να οδηγήσει ακόμα και σε οριστική ματαίωση των τελικών με τις αρμόδιες Αρχές προς το παρόν να μελετούν εκ νέου αν και υπό ποιες συνθήκες θα γίνουν οι τελικοί. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την ΓΓΑ, οι τελικοί θα ξεκινήσουν κανονικά την Δευτέρα (21/5), με το περιστατικό στο Αργοστόλι να λαμβάνεται υπόψη αλλά προς το παρόν να μην αλλάζει κάτι στα όσα συμφωνήθηκαν χθες (18/5).

Θυμίζουμε ότι χθες (18/5) λήφθηκε η απόφαση να διεξαχθούν κανονικά οι τελικοί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με κόσμο στις εξέδρες και το πρώτο τζάμπολ την Δευτέρα στις 19:00 στο ΣΕΦ. Ωστόσο, τα γεγονότα στο Αργοστόλι θεωρούνται ως αντίποινα για ό,τι συνέβη την Πέμπτη (17/5) στο πούλμαν του Παναθηναϊκού και υπάρχουν φόβοι για... περαιτέρω απαντήσεις που θα οδηγήσουν σε θύματα!

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ