2012-05-19 18:18:06
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ: ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ
Ως εκπρόσωπο του Champions League υποδέχθηκαν τον Ολυμπιακό άπαντες στην Αυστραλία, όπως υποστήριξε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash FM» μίλησε για την παρουσία των «ερυθρόλευκων» στην Αυστραλία και την Μελβούρνη, χαρακτήρισε τρομακτική την αγάπη των ομογενών στην ομάδα, ενώ παράλληλα ανέφερε πως ο Βαλβέρδε αποχαιρέτησε τους Πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ελλάδας με τον καλύτερο τρόπο και μια μεγάλη νίκη.

«Η Μελβούρνη κινείται ακόμα σε ρυθμούς Ολυμπιακού. Σε τρία σημεία της πόλης έχουν στηθεί γιορτές για την παρουσία του Ολυμπιακού. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για μας και η αρχή μιας φιλίας με την Μέλμπουρν Βίκτορι. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η Μελβούρνη είναι η τρίτη σε πληθυσμό πόλη της… Ελλάδας, καθώς εδώ ζουν 600.000 Έλληνες. Το ενδιαφέρον τους για την ομάδα είναι τεράστιο», ήταν τα πρώτα λόγια του Κώστα Καραπαπά.


Και συνέχισε: «Οι ομογενείς διψούν να βρεθούν δίπλα στην ομάδα. Αυτό φάνηκε και στον αγώνα, καθώς οι Έλληνες εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια που είχαν στην διάθεσή τους, εν αντιθέσει με τους οπαδούς της Βίκτορι. Βέβαια, για αυτό υπάρχουν δύο σημαντικοί λόγοι, όπως το γεγονός πως ο Χάρι Κιούελ δεν δέχθηκε να παραμείνει, ενώ παράλληλα φέτος απογοητεύτηκαν από την ομάδα και εξέφρασαν έτσι την αντίθεσή τους. Για μας πάντως το παιχνίδι ήταν γιορτή».

Όσον αφορά στο αγωνιστικό… κομμάτι του φιλικού, απάντησε: «Το επίπεδο μεταξύ των δύο ομάδων έχει μεγάλη διαφορά. Αν ο Ολυμπιακός συνέχιζε με τον ίδιο ρυθμό θα μιλούσαμε για νίκη με διψήφιο αριθμό. Μάλιστα, μετά το τέλος, ο πρόεδρος της Βίκτορι, μεταξύ σοβαρού κι αστείου μας ανέφερε: «Ευτυχώς μας λυπηθήκατε». Και όλοι εδώ αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό ως ένα ευρωπαϊκό μεγαθήριο».

Και συνέχισε για τη… δυναμική των «ερυθρόλευκων»: «Δεν είναι τυχαίο πως επιλέχθηκε ο Ολυμπιακός για να εκπροσωπήσει την περιοχή των Βαλκανίων στο Champions League των Νέων. Εδώ στην Αυστραλία, τόσο αγγλόφωνες εφημερίδες, όσο και ιταλόφωνες, αναφέρονταν στον Ολυμπιακό ως τον εκπρόσωπο του Champions League. Στα αγωνιστικά δεν χρειάζεται να μείνουμε. Ο Βαλβέρδε αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό όπως έπρεπε, με μία μεγάλη νίκη».

Αναφορικά για την αντιμετώπιση που έτυχε η αποστολή των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας από τους ομογενείς, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, δήλωσε: «Η αγάπη που δείχνει ο κόσμος στην ομάδα είναι τρομακτική και αυτό μας δείχνει τον… δρόμο. Ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει σε αυτό το ταξίδι στην Αυστραλία, αλλά θα προσπαθήσει να πάει όπου υπάρχει ελληνισμός».

Παράλληλα, μίλησε για τους παίκτες που συγκέντρωσαν την μεγαλύτερη… προσοχή: «Οι Έλληνες στην Αυστραλία έχουν μεγάλη λατρεία στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Μελβούρνη, ενώ υπάρχει μεγάλη συμπάθεια και στον Φετφατζίδη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως ξέρουν πολλά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη η δίψα τους και συναντήσαμε μια ωραία ατμόσφαιρα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ