2012-05-19 22:20:40
Φωτογραφία για ΑΜΠΝΤΟΥΝ: ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Περήφανος για όσα πέτυχε ο Ολυμπιακός τη φετινή περίοδο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, εμφανίστηκε ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος εύχεται του χρόνου οι «ερυθρόλευκοι» και προσωπικά ο ίδιος να έχει μια ακόμη καλύτερη σεζόν, όπως επίσης και να ρίξει για πολλά χρόνια άγκυρα στο λιμάνι.

«Ό,τι και να λένε για την ομάδα, εμένα μου φέρθηκε καλά ο Ψωμιάδης», ανέφερε για το πέρασμά του από την Καβάλα.

Η συνέντευξη του Αλγερινού άσου θα μεταδοθεί την Κυριακή, από την εκπομπή Betweekend (4-7) του Τηλεάστυ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Τζαμέλ Αμπντούν:

Για την πρώτη χρονιά στον Ολυμπιακό

Νιώθω πάρα πολύ καλά και μεγάλη ευχαρίστηση. Κάναμε μεγάλη σεζόν με δύο τίτλους. Μας στήριξαν πολύ οι φίλαθλοί μας, ενώ πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα στην Ευρώπη ,αλλά εξαρχής οι στόχοι ήταν Πρωτάθλημα και Κύπελλο και από τη στιγμή που τα καταφέραμε είμαστε περήφανοι. Μεγάλη εμπειρία η φετινή σεζόν. Σκόραρα 4 γκολ και έδωσα 13 ασίστ σε 35 παιχνίδια. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολα γιατί ήρθα σε ένα νέο περιβάλλον και πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν με καλύτερη προετοιμασία θα πάω καλύτερα


Για το κακό ξεκίνημα στη σεζόν

Έπαιξε μεγάλο ρόλο το ότι δεν έκανα προετοιμασία. Όταν δεν είμαι σε καλή κατάσταση δεν μπορώ να εκφραστώ ποδοσφαιρικά και αυτό φάνηκε στην δεύτερη περίοδο της σεζόν Για την σχέση του με τον κόσμο

Είναι πολύ σημαντικό να ακούς τον κόσμο να φωνάζει το όνομα σου ειδικά για ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ξεκινήσει καλά γιατί μου είχαν πει ότι είναι δύσκολο να αντιστραφεί το κλίμα όταν δεν έχει ξεκινήσει καλά. Δούλεψα πολύ για αυτό και οποιαδήποτε επιτυχία περνάει μέσα από τη δουλειά.

Για τις εμπειρίες του

Σε κάθε ομάδα που έχω παίξει υπάρχει μία ξεχωριστή ιστορία. Δεν θα κρύψω ότι είναι πολύ ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό έχοντας κατακτήσει δύο τίτλους και ζώντας σε μία πολύ όμορφη πόλη. Και ελπίζω ότι έχω ακόμα 10 χρόνια να παίζω μπάλα και να κάνω σπουδαία πράγματα.

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Έχει κάποιες καλές ομάδες ,ενώ η Εθνική ομάδα της Ελλάδας δίνει το παρών σε μεγάλες διοργανώσεις. Για το Πρωτάθλημα ίσως θα ήταν καλό να υπάρξουν περισσότερες ομάδες.

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Πάνω από όλα πριν να είναι Πρόεδρος της ομάδας το σημαντικό είναι πως είναι φίλαθλος. Την έχει στηρίξει πάντα .Εκ του φυσικού ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με ένα μεγάλο πρόεδρο. Μας στήριξε σε δύσκολες στιγμές και είναι όμορφο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει τέτοιους ανθρώπους...

Για τον Βαλβέρδε

Ο Βαλβέρδε έχει κερδίσει πέντε τίτλους σε τρία χρόνια στην Ελλάδα και έφερε την δική του φιλοσοφία στο παιχνίδι. Η φυγή του θα είναι απώλεια για τον Ολυμπιακό και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους βοηθούς του που είναι πολύ σημαντικοί για μία ομάδα .Του εύχομαι το καλύτερο στην επόμενη ομάδα του. Καταρχάς όταν κερδίζει κάποιος τίτλους είναι δύσκολο να αντικατασταθεί. Πρώτα από όλα ο Βαλβέρδε είναι καλός άνθρωπος και μετά προπονητής. Είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι καλούς ανθρώπους. Και θεωρώ ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον επόμενο προπονητή μιας και ο Βαλβέρδε άφησε το αποτύπωμα του.

Για το γκολ με τον Παναθηναϊκό

Είμαι υπερήφανος για αυτό το γκολ γιατί ήταν ένα ιδιαίτερο ματς Σε ένα γήπεδο με τόσο κόσμο να φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν κάτι που μου ζέστανε την καρδιά . Όταν σκόραρα πήγα προς τον πάγκο γιατί είμαστε μία ομάδα .Δεν το σκέφτηκα πολύ αλλά ήθελα να το μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου. Αλλά το σημαντικό είναι η νίκη και η επίτευξη των στόχων.

Για το αν θα μείνει χρόνια στο λιμάνι

Το εύχομαι να μείνω γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ, παίζω σε μία μεγάλη ομάδα. Και το πιο σημαντικό είναι να δουλεύεις καλά και να δείχνεις την ικανότητά σου και με μεγάλη χαρά θα έμενα εδώ.

Για την εθνική Αλγερίας

Είμαι πάντα στη διάθεση της χώρας μου. Θα την έχω πάντα στην καρδιά μου. Αν με καλέσει ο Χαλίλχοτζιτς θα είμαι εδώ και αν δεν με καλέσει το πιο σημαντικό θα είναι να κερδίζει η Αλγερία.

Με μια λέξη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μεγάλη ομάδα

ΒΑΛΒΕΡΔΕ: Ένας πολύ καλός άνθρωπος

ΘΥΡΑ 7: Είναι απίστευτοι. Μου θυμίζουν τους οπαδούς της Αλγερίας. Και θεωρώ ότι μοιάζουν οι δύο χώρες

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Ένας μεγάλος Πρόεδρος αλλά πρώτα ένας μεγάλος φίλαθλος για τι είναι δύσκολο να βρεις τέτοιους ανθρώπους τη σήμερον ήμερα

ΚΑΒΑΛΑ: Ό,τι και να λένε για αυτή την ομάδα εγώ πέρασα καλά. Ο κόσμος μου φέρθηκε πολύ καλά. Ακόμα και για τον Πρόεδρο και τον γιό του (οικογένεια Ψωμιάδη) που λένε εμένα μου φέρθηκαν πολύ καλά.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΓΕΡΙΑΣ: Παίζοντας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Κόπα Αφρικα έζησα σπουδαίες στιγμές. Είμαι περήφανος για τη χώρα μου και αν και μεγάλωσα στη Γαλλία παραμένει η χώρα της καρδιάς μου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Μοιάζει πολύ με την Αλγερία. Είναι πολύ όμορφη χώρα. Άλλωστε όλος ο κόσμος έρχεται εδώ για διακοπές. Και εγώ εύχομαι να μέινω όσο περισσότερο μπορώ ..Εύχομαι η κρίση να τελειώσει γρήγορα για να ζήσει ο κόσμος σωστά. Εμείς παίζουμε σε ένα απίστευτο σπορ υπάρχουν άνθρωποι που δυσκολεύονται να ζήσουν.

Το δικό του μήνυμα: Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε. Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα δουλεύω πάντα για να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό Γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποιες συζητήσεις για κάποιες αλλαγές παικτών με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους και ίσως, αλλά ελπίζω ο Κέβιν και ο Ραφίκ να μείνουν γιατί έχουμε ανάγκη τέτοιους ποδοσφαιριστές για να πετύχουμε τους στόχους μας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ