2012-05-19 23:19:38
Φωτογραφία για ΠΟΣΤΕΚΟΓΛΟΥ: ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Ο Ελληνοαυστραλός προπονητής της Μέλμπουρν Βίκτορι, Άνγκε Ποστέκογλου, δεν έμεινε ευχαριστημένος, όπως ήταν λογικό, από την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας όμως ότι η Μέλμπουρν θα παρουσιαστεί καλύτεροι όταν επιστρέψει στις υποχρεώσεις της.

Αφού διευκρίνισε ότι δεν τον χαροποίησε η ήττα της ομάδας του, ο Ποστέκογλου τόνισε ότι η προετοιμασία της Μέλμπουρν θα αρχίσει στα μέσα Ιουνίου και προανήγγειλε μεταγραφική ενίσχυση.

«Νομίζω πως υπό μία έννοια το ματς αυτό βοήθησε λίγο τους παίκτες. Και αυτό διότι είχαν την δυνατότητα να πάρουν μία γεύση από αυτά που θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο τη νέα χρονιά και το πως θα κοιτάξουμε ν' αγωνιστούμε.

Ελπίζω όταν γυρίσουμε για να ξεκινήσουμε προετοιμασία να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με το πως ήμασταν στο φιλικό. Το πιστεύω ότι θα συμβεί αυτό», συμπλήρωσε ο προπονητής της Βίκτορι.

Ανάμεσα στ' άλλα τόνισε: «Οι προθέσεις μας στο ματς ήταν καλές. Ο αντίπαλός μας είχε ποιότητα και αυτό φάνηκε. Εάν κάνεις λάθη τιμωρείσαι και αυτό το κατάλαβαν καλά οι παίκτες μου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ξέραμε ότι οι Έλληνες είχαν άλλο επίπεδο. Τουλάχιστον πήραμε κάτι από το παιχνίδι αυτό».

Τελειώνοντας στάθηκε στην μικρή προσέλευση του κόσμου, σχολιάζοντας πως δεν ήταν ότι καλύτερο για τις δύο ομάδες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βρυξέλλες ή  Άαχεν;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βρυξέλλες ή Άαχεν;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ