2012-05-19 23:39:04
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη κατά της COSMOTE
Σας αναφέρω το ακόλουθο περιστατικό που μου συνέβει σήμερα. Με έχουν πάρει τηλέφωνο από την Cοsmote ότι δικαιούμαι επιδότησης.Οκ όλα καλά αφού γνώριζα οτι πλησίαζε το τέλος του συμβολαίου .

Αφού επισκέπτομαι κατά σειρά Πλαίσιο, Oteshop, Germanos δεν βρίσκω τη συσκευή που με ενδιαφέρει και πηγαίνω στο Media Markt .

Εκεί βρίσκω την συσκευή και με ρωτάνε οι πωλητές από ποια εταιρία έχω επιδότηση. Μόλις λέω Cosmote λένε Ωχ.

Λέω τι έγινε ρε παιδιά και ωχ και μου λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι .. Λέω γιατί και ανακαλύπτω μετά από πολύ κόπο και πλήθος τηλεφωνημάτων στην Cosmote και αφού περνάω από προϊσταμένους, υπεύθυνους και ότι μπορείτε να φανταστείτε μαθαίνω ότι η COSMOTE κλειδώσει τσαμπουκά και μαγκιά να μην μπορείς να πάρεις από τα Media Markt ενώ είναι συνεργάτης τους αλλά σιωπηρά ...θα πρέπει να συνεχίσεις την ανανέωση σε κατάστημα δικό τους ...Χαχ. Τι λέτε βρε σοβαρά ? Από που κι ως που έχετε μονοπώλιο ? Η σας αρέσουν τα εξώδικα ? Πάτε καλά εκεί στην Cosmote ?


Εν τω μεταξύ να μιλάει ο εκπρόσωπος της Cosmote με το Media Markt και να του λέει : Αφού το βλέπουμε οτι εσείς το έχετε και να του λένε από το ΜΜ , μα το εχετε κλειδώσει και δεν μας αφήνετε και το κάνετε συνέχεια και σε άλλους που ήρθαν από το πρωί εδώ .....

Τα σχόλια για την Cosmote δικά σας ... Υπόψη ότι επειδή οι κλήσεις καταγράφονται από αυτούς , τις έχω καταγράψει και γω από το κινητό μου και είναι στη διάθεση του καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του .

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Unfair από Καζλάουσκας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Unfair από Καζλάουσκας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ