2012-05-19 23:28:03
Φωτογραφία για ΦΕΪΣΑ: ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ «ΛΙΟΥΜΠΟ»
Σε συνέντευξη που έδωσε σε κυριακάτικο έντυπο ο Λιούμπομιρ Φέισα υποσχέθηκε πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δει την επόμενη χρονιά τον πραγματικό του εαυτό μέσα στο γήπεδο.

Ο Σέρβος μέσος του Θρύλου, μίλησε στην Real News για:

Τον ίδιο: Του χρόνου θα δείτε τον αληθινό 'Λιούμπο'. Τα προβλήματα που είχα και φέτος δεν με άφησαν να δείξω αυτό που μπορώ και θέλω. Πλέον είμαι μια χαρά. Δεν αισθάνομαι καμιά ενόχληση πουθενά και ειδικά στο γόνατό μου όπου υπήρχε το μεγάλο πρόβλημα.

Αισθάνομαι γερός και ορεξάτος για σκληρή δουλειά και καλή μπάλα. Αυτό είναι το μόνο που σκέφτομαι. Θέλω να ξεκουραστώ λίγο το καλοκαίρι σωματικά και ψυχολογικά και να είμαι πανέτοιμος για την προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.

Τον Ολυμπιακό: Είναι για μένα πολύ σημαντικό να παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω και να δικαιώσω όλους όσοι με επέλεξαν. Λόγω των προβλημάτων που είχα κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν τα κατάφερα φέτος. Του χρόνου όμως, πιστεύω και ελπίζω πως θα είναι η χρονιά μου.


Την θέση του: Η θέση μου είναι αυτή του αμυντικού χαφ. Μου αρέσει να παίζω σαν τον Ορμπάιθ. Είμαι ένας Ορμπάιθ, δηλαδή ο παίκτης που παίζει μπροστά από τα δύο στόπερ. Εκεί, νομίζω μπορώ να αποδώσω στο μάξιμουμ και όχι λίγο δεξιά ή λίγο αριστερά στα χαφ. Προτιμώ να παίζω εκεί, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν θα παίξω όπου μου ζητηθεί.

Την προσεχή περίοδο: Θέλουμε και του χρόνου να κάνουμε ό,τι και φέτος. Θέλουμε να κατακτήσουμε δηλαδή το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάμε καλά στην Ευρώπη και ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και πέρυσι μπορούσαμε και δικαιούμασταν να έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση, αλλά αυτό δεν έγινε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ