2012-05-20 00:26:02
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: «Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ»
Για... το σουτ της ζωής του όπως το χαρακτήρισε, μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης, ενώ σε δηλώσεις του στο "Πρώτο Θέμα", τόνισε πως ο Ολυμπιακός άξιζε να αναδειχθεί Πρωταθλητής Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη Ο Γιώργος Πρίντεζης αρχικά σχολίασε:

«Ο Ολυμπιακός άξιζε την κούπα, γι' αυτό και την πήραμε. Ήμασταν αποφασισμένοι να νικήσουμε και το πετύχαμε- έστω κι αν κάποιοι μας θεωρούσαν εκ προοιμίου αουτσάιντερ».

Για να προσθέσει:

«Διψούσαμε για τη νίκη και αυτή έπρεπε οπωσδήποτε να έρθει. Ήταν κατά κοινή ομολογία το καλύτερο σουτ της ζωής μου. Όταν άφησαν την μπάλα από το χέρι μου, είπα «ο Θεός και η Παναγία μαζί μας».

Για τη μητέρα του, ο Γιώργος Πρίντεζης υπογράμμισε:

«Όταν πήγα να δοκιμαστώ στο ΝΒΑ, ο λογαριασμός του τηλεφώνου μου έφτασε τα 1000 ευρώ μόνο από τις κλήσεις της. Της έχω πει ότι πρέπει να απαρνηθεί το ρόλο της Ελληνίδας μάνας και να γίνει περισσότερο Ευρωπαία».

Σε ερώτηση για την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή του, ο Γιώργος Πρίντεζης απάντησε:

«Η εποχή που έπαιζα στη Μάλαγα και είχα τραυματιστεί. Ήταν δύσκολα χρόνια, συναισθηματικά πολύ φορτισμένα, γι' αυτό και πήραν την μεγάλη απόφαση: όπως έγραψαν και οι εφημερίδες της εποχής, τους χάρισα ένα καράβι χρήματα προκειμένου να σπάσω το συμβόλαιό μου και να επιστρέψω στον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ