2012-05-20 07:02:09
Φωτογραφία για Αδίστακτος κλέφτης κινητών, τράβηξε μαχαίρι επειδή τον εμπόδισαν να τα κλέψει!
Επέστρεψε σε μια καφετέρια στο Κιλκίς οπλισμένος με μαχαίρι, με σκοπό να εκδικηθεί τον ιδιοκτήτη επειδή τον εμπόδισε να κλέψει τα κινητά δυο θαμώνων. Κατά την διάρκεια της πάλης, όμως, ο επίδοξος κλέφτης κάρφωσε το μαχαίρι κατά λάθος στον… συνεργό του!

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είδε τον 31χρονο ομογενή να «τσεπώνει» τα κινητά δυο θαμώνων και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει. Ο δράστης του επιτέθηκε και κατάφερε να διαφύγει, αφήνοντας ωστόσο πίσω του τη λεία του. Όμως, φαίνεται πως δεν μπόρεσε να… «χωνέψει» το πάθημά του, γιατί λίγο αργότερα επέστρεψε στην καφετέρια μαζί με έναν 41χρονο επίσης ομογενή, που πριν μπουν μέσα του έδωσε ένα μαχαίρι!

Με αυτό προσπάθησε να χτυπήσει τον ιδιοκτήτη, αλλά τον εμπόδισαν οι θαμώνες που έπεσαν εγκαίρως πάνω του και προσπάθησαν να τον αφοπλίσουν. Στη συμπλοκή παρενέβη ο 41χρονος που προσπάθησε να αποσπάσει τον συνεργό του από τα χέρια των εξαγριωμένων πελατών, αλλά πάνω στην πάλη ο 31χρονος τον… τραυμάτισε άθελά του στο αριστερό χέρι!

Τέλος στη συμπλοκή έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κιλκίς που συνέλαβαν τον 31χρονο και βρήκαν πάνω του άλλο ένα μαχαίρι. Μαζί του συνελήφθη και ο τραυματισμένος συνεργός του που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Και οι δυο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και κλοπή.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ