2012-05-20 12:24:03
Φωτογραφία για ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Εν αναμονή του ραντεβού με Φερέιρα
Κρίσιμη θεωρείται η αυριανή μέρα για το θέμα της παραμονής ή όχι του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» θα δώσουν σήμερα (20/05) τη «μάχη» τους απέναντι στην ΑΕΚ για την κατάκτηση της πρωτιάς στα play offs και τη «σφράγιση» του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League.

Ωστόσο, ιδιαίτερα σημαντικά θεωρείται και η Δευτέρα (21/05), καθώς τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ θα συναντηθούν με τον Πορτογάλο τεχνικό, προκειμένου να μιλήσουν για το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού επιθυμεί την παραμονή του Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν, ενώ και ο ίδιος είναι θετικός σε αυτήν την προοπτική, αρκεί να πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις για τη διοικητική και οικονομική σταθερότητα της ομάδας.

Απαραίτητο, φυσικά, θα είναι να συμφωνήσει και στις οικονομικές απολαβές του, οι οποίες θα είναι μειωμένες σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός αμειβόταν με 700.000 ευρώ, ενώ η διοίκηση θα του προτείνει μείωση στις αποδοχές του.
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ