2012-05-20 13:15:03
Φωτογραφία για Θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό ο Σόλιντ
Θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό είναι ο Τροντ Σόλιντ, όμως ο 53χρονος τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν του έχει γίνει καμία κρούση από το Λιμάνι.

Τααρνητικά ευρωπαϊκά αποτελέσματα του Ολυμπιακού ήταν εκείνα τα οποία απομάκρυναν από την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» τον Τροντ Σόλιντ, όμως το όνομα του Βέλγου τεχνικού ακούγεται ξανά στα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε. ο Σόλιντ μίλησε στην εφημερίδα «πρωταθλητής» και ανάφερε πως αν οι νταμπλούχοι Ελλάδος του έκαναν πρόταση, δεν θα το σκεφτόταν καν στο να επιστρέψει στον Πειραιά.

«Αλήθεια; Ακούγεται το όνομά μου για τον Ολυμπιακό; Δεν ξέρω απολύτως τίποτα. Δεν έχει έρθει κανένας σε επαφή μαζί μου. Θα ήταν εκπληκτικό για μένα να ξαναδουλέψω σε αυτή την ομάδα αλλά δεν ξέρω κάτι οπότε δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Μιλώντας υποθετικά, αν με προσεγγίσει ο Ολυμπιακός, έρχομαι αύριο», είπε ο Σόλιντ σχετικά μετα σενάρια που ακούγονται και συνέχισε:

«Ποτέ δεν είχα βγάλει από το μυαλό μου τον Ολυμπιακό και αν μου δοθεί η ευκαιρία να ξαναδουλέψω σε αυτό το κλαμπ πιστεύω ότι θα πετύχουμε πολλά περισσότερα από την προηγούμενη φορά που νομίζω ότι είχαμε καλά αποτελέσματα. Είμαι έτοιμος για να κάνουμε μεγάλα πράγματα αλλά επαναλαμβάνω δεν έχω καμία επαφή, ούτε επίσημη, ούτε ανεπίσημη. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι διαθέσιμος για τον Ολυμπιακό. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο εδώ αλλά δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την αποδέσμευσή μου».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ