2012-05-20 15:16:13
Φωτογραφία για Σε περίοδο κατάθλιψης χωρίς ηγέτες η Ελλάδα
Σε περίοδο κατάθλιψης βρίσκονται οι Έλληνες όχι μόνο για την κακή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται και για το αβέβαιο μέλλον που τους ετοιμάζουν. Η μεγαλύτερη κατάθλιψη έρχεται όταν αντιλαμβάνονται τι είδους πολιτικοί άνδρες είναι αυτοί που έχουν το τιμόνι της χώρας στα χέρια τους.

Πως μπορούν άραγε να τους έχουν εμπιστοσύνη όταν βλέπουν ότι σε όλη την προεκλογική περίοδο αυτό που προτάσσουν στις ομιλίες ή στις πράξεις τους είναι πως θα ενισχύσουν το κόμμα πως θα δυναμώσει η παράταξη. Εχθροί και φίλοι γίνονται πάλι ένα. Πολιτικοί που στο παρελθόν σφάχτηκαν αντάλλαξαν βαριές κουβέντες κι εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα ξεγυμνώνοντας μπροστά στον ελληνικό λαό τις εμπάθειές τους τώρα δίνουν τα χέρια για το καλό της παράταξης. Προσέξτε για το καλό της παράταξης λένε ,δεν τους ενδιαφέρει το καλό του Έλληνα πολίτη, δεν το αναφέρουν καν αυτό . Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το καλό της παράταξης . Πως θα έχουν αυτοδυναμία τους ενδιαφέρει σε μία χώρα ερείπιο που οι ίδιοι την έφτασαν εκεί.


Εντωμεταξύ το εκνευριστικό είναι ότι οι ίδιοι θεωρούν βέβαιο ότι ξεχάσαμε τα δεινά που υπέγραψαν και ότι θα τους ξαναψηφίσουμε ζητώντας την ψήφο μας ως ηθική μας υποχρέωση. Δηλαδή αν είναι δυνατόν.

Όσο για τις συνεργασίες που κάνουν αυτές είναι οι πιο αστείες από όλα . Για παράδειγμα ακόμη και αν θέλεις να ψηφίσεις τον Τσίπρα , είναι δυνατόν να τον ψηφίσεις με την Κατσέλη στο παρεάκι του; Την Κατσέλη; που όταν ήταν στο υπουργείο εργασίας έκανε εγκλήματα;

Μετά εκνευρίζεσαι και μουλαρώνεις, ψηφίζεις δεν ψηφίζεις χρυσή αυγή, όταν ακούς ότι δεν τους θέλουν στο κοινοβούλιο , δεν τους θέλουν στα διπλανά γραφεία στη Βουλή, δεν πάνε να ορκιστούν γιατί είναι και αυτοί εκεί.

Θα τρελαθούμε τελείως; Σε δημοκρατική χώρα υποτίθεται ότι ζούμε το δημοκρατικό πολίτευμα έχει ως σημαία του την δημοκρατική ψήφο του ελληνικού λαού. Ε λοιπόν ο ελληνικός λαός τους έστειλε στη βουλή. Για τον οποιοδήποτε λόγο αλλά τους έστειλε. Γιατί αυτό δεν το σέβεται κανείς ; Και τι θα πει δεν τους θέλω στα διπλανά γραφεία όπως είπε το ΚΚΕ; Τσιφλίκι τους είναι η ελληνική βουλή; Ή μήπωςτο χωράφι του πατέρα τους; Και τι θα πει δεν πάω στην βουλή να ορκιστώ επειδή κάθονται και οι βουλευτές της χρυσής αυγής εκεί . Δηλαδή όταν κάθεστε με τους κλέφτες δίπλα δίπλα που καταχραστήκανε τα λεφτά του ελληνικού λαού , που φάγανε τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων , που οδήγησαν την χώρα στο πυρ το εξώτερον ήταν καλύτερα; Άντε μου και ….. αυτά κάνετε και σας απεχθάνομαι κι εγώ και όλοι μας. Αλλά έχετε χάρη που δεν έχουμε ηγέτες . Γιατί τώρα πια μόνο χαραμοφάηδες και βουτυρομπεπμπέδες έχουμε για πολιτικούς αρχηγούς. Πάσχουμε από ηγέτες ….γι αυτό την πατήσαμε και σωτηρία δεν θα έχουμε από ότι φαίνεται διότι οι πραγματικοί ηγέτες που χρειάζεται οι Ελλάδα πνίγηκαν εν τη γενέσει briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ