2012-05-20 19:28:29
Φωτογραφία για Δεύτερος μήνας του μέλιτος...
Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους... διανύουν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσαμή, οι οποίοι επτά μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους αποφάσισαν να αποδράσουν από τις υποχρεώσεις της Αθήνας περνώντας μερικές ξέγνοιαστες ημέρες στη Λίμνη Πλαστήρα.

«Ήταν σαν… δεύτερος μήνας του μέλιτος» λέει στην «Espresso της Κυριακής» ο παρουσιαστής και συνεχίζει: «Μετά τη γέννηση του μικρού μας Αλέξανδρου, που τώρα είναι επτά μηνών, ξεκλέψαμε μερικές ημέρες προκειμένου να πάμε στη γενέτειρα της συζύγου μου. Χαλαρώσαμε, ξεκουραστήκαμε συναντηθήκαμε με φίλους από το παρελθόν και αποδράσαμε στους εκεί κοντινούς προορισμούς».

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκαλύπτει ότι η σχέση του με τη σύζυγό του δεν έχει περάσει ποτέ μέχρι σήμερα κρίση.

«Με την Εβελίνα είμαστε το ίδιο ερωτευμένοι όπως το πρώτο διάστημα που γνωριστήκαμε πριν από επτά χρόνια. Η γέννηση του γιου μας μάς ένωσε ακόμη περισσότερο. Σκοπεύουμε να τον βαφτίσουμε στις αρχές της επόμενης άνοιξης. Θέλουμε να γίνει ένα μεγάλο πάρτι. Θα βρίσκονται δίπλα μας όλοι οι αγαπημένοι μας άνθρωποι αλλά και πολλοί φίλοι και συνεργάτες».


Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης εξομολογείται ότι από τη στιγμή που ήρθε ο γιος του στη ζωή, οι ημέρες του είναι ομορφότερες: «Ο Αλέξανδρος έχει αλλάξει τη ζωή μου στο απόλυτο. Κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου μου ασχολούμαι αποκλειστικά μαζί του. Τον ντύνω, τον ταΐζω, τον αλλάζω, πηγαίνουμε βόλτες. Είμαι αυτό που λέμε κλασικός χαζομπαμπάς».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ