2012-05-23 12:28:08
Φωτογραφία για Και ο Βίκτορ Φερνάντεθ στα φαβορί για τον Ολυμπιακό
Ο Βίκτορ Φερνάντεθ προστέθηκε στα ονόματα των προπονητών που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό. Τις τελευταίες ημέρες ο Τροντ Σόλιντ φάνταζε ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Ισπανός Βίκτορ Φερνάντεθ, φαντάζει πλέον ως ο επικρατέστερος προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Φερνάντεθ είναι ένας ιδιαίτερα πετυχημένος προπονητής με αξιοζήλευτο βιογραφικό. Σημαντικότερη επιτυχία του αποτελεί η κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων με την Σαραγόσα το 1995 απέναντι στην Άρσεναλ.

Ο Ολυμπιακός με την κίνηση αυτή δείχνει ότι επιστρέφει στο ισπανικό μοντέλο που είχε αρχικά στο μυαλό της η διοίκηση της ομάδας, αφήνοντας σε δεύτερο πλάνο τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες όπως του Τροντ Σόλιντ, του Κούπερ και των υπολοίπων υποψηφίων προπονητών για τον Ολυμπιακό.


Ο 52χρονος προπονητής ξεκίνησε το 1990 την προπονητική του καριέρα στον Ντεπορτίβο Αραγκόν και μετά από ένα χρόνο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σαραγόσα. Στον πάγκο της έμεινε μέχρι το 1996 και κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας και το Κύπελλο Κυπελλούχων.

Η Τενερίφη ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του στην οποία έμεινε μόλις ένα χρόνο. Το 1998 ανέλαβε την Θέλτα κατακτώντας το Ιντερότο το 2000. Η Ρεάλ Μπέτις ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του στην οποία έμεινε δύο χρόνια πριν αναλάβει την Πόρτο.

Στους "δράκους" έμεινε ένα χρόνο και απολύθηκε το Ιανουάριο του 2005 μετά από κακή χρονιά στην οποία η ομάδα της Πορτογαλίας τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα και νωρίτερα είχε χάσει το Σούπερ Καπ από την Βαλένθια και το Ιντερκοντινένταλ από την Ονς Κάλδας της Κολομβίας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πολιτική και εντυπώσεις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πολιτική και εντυπώσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ