2012-05-23 12:30:04
Φωτογραφία για Επιστολή Βρύζα σε Σαββίδη
Ο Ιβάν Σαββίδης είναι πλέον ξεκάθαρο πως είναι ο πρώτος υποψήφιος επενδυτής για τον ΠΑΟΚ. Ο Ζήσης Βρύζας του έστειλε επιστολή ενημερώνοντάς τον πως όλοι στον Δικέφαλο τον περιμένουν.

Ο Ιβάν Σαββίδης ευθύνεται κατά πολύ για την – έστω και λίγο – καλύτερη οικονομική κατάσταση στον ΠΑΟΚ, ο οποίος κατάφερε να πάρει την αδειοδότηση. Και αυτό κυρίως από το δάνειο των 2 εκ. ευρώ που κατάφερε να πάρει για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αυτό βέβαια έδειξε και έμπρακτα την επιθυμία του να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, όπως και το γεγονός ότι εκπροσωπείται στην διοίκηση της ΠΑΕ από τον Ρώσο άμεσο συνεργάτη του.

Αμοιβαία είναι τα αισθήματα και από την πλευρά του ΠΑΟΚ, με τον Ζήση Βρύζα να στέλνει επιστολή στον ομογενή επιχειρηματία, και τώρα που ξεπεράστηκε ο σκόπελος της αδειοδότησης τον ενημέρωσε ότι τον περιμένουν στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις.

«Είναι όλα έτοιμα για την επένδυση. Εμείς στην ΠΑΕ αλλά και στον ΑΣ σας καλούμε στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις...», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην σχετική επιστολή και το μόνο που απομένει είναι να προγραμματίσει το ταξίδι του ο Σαββίδης και να ολοκληρωθεί ο έλεγχος της ΕΕΑ, ώστε να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη και ενδεχομένως να αποθεωθεί από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως ηγέτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ