2017-09-13 15:29:10
Φωτογραφία για Νέα υπηρεσία πληρωμών στα PUBLIC
Η αλυσίδα Public, με 54 καταστήματα σε Ελ­λάδα και Κύπρο, καινοτομεί για μία ακόμη φορά και παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία Mobile Payments. Η πρωτοποριακή αυτή δυνατό­τητα παρέχεται μέσα από την πλατφόρμα Mobile Sales Assistant που χρησιμοποιούν οι πωλητές των καταστημάτων Public εδώ και δύο χρόνια και έχει δημιουργηθεί από την εσωτερική ομάδα της εταιρείας. Με την αναβάθμιση της πλατφόρμας, ο καταναλωτής μπορεί να ολοκληρώσει τη συναλλα­γή στο σημείο που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Η υπηρεσία Mobile Payments είναι διαθέσιμη μέχρι στιγμής σε 7 καταστήματα στην Αττική (The Mall Athens, Golden Hall, Κολωνάκι, Σύνταγμα, Γλυφά­δα, Πειραιάς, Άγιος Δημήτριος) και σύντομα πρό­κειται να επεκταθεί και σε πολλά ακόμα καταστή­ματα Public πανελλαδικά.

Η υπηρεσία Mobile Payments διευκολύνει τις «φο­ρητές συναλλαγές» σε διάφορα σημεία εξυπηρέ­τησης εντός των καταστημάτων
. Η εξυπηρέτηση των επισκεπτών γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα, καθώς οι υπάλληλοι της ομάδας Public βρίσκονται δίπλα στους επισκέπτες, παρέχουν βο­ήθεια στις αγορές τους και αναλαμβάνουν τις συ­ναλλαγές από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωσή τους, με την έκδοση παραστατικού πώλησης επί τόπου στο σημείο εξυπηρέτησης. Παράλληλα, η υπηρεσία επιτρέπει την έκδοση κάρτας αλλαγής, αλλά και την αποδοχή της Public loyalty card.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της αλυσίδας καταστημά­των Public, Χρήστος Καλογεράκης, σημείωσε: «Η ομάδα των Public, για άλλη μια φορά πρώτη, χάρη στην εξειδίκευση, την εμπειρία και την mobile first φιλοσοφία της, πρωτοπορεί με μια καινοτόμα υπη­ρεσία, όπως το Mobile Payments, ακολουθώντας τα πρότυπα των apple stores στο εξωτερικό, με στόχο την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των επι­σκεπτών μας».

(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ-12/09/2017)

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ