2017-11-01 17:00:35
Φωτογραφία για Ο Corey Feldman ξεκίνησε εκστρατεία αποκάλυψης κυκλώματος παιδόφιλων στο Hollywood
Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του και τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη τα πρώτα χρόνια της καριέρας του ως ηθοποιός του Χόλιγουντ πρόκειται να γυρίσει ο ηθοποιός, Corey Feldman.

Σε βίντεο που ανάρτησε την περασμένη εβδομάδα στο YouTube ο ηθοποιός, ο οποίος τη δεκαετία του 1980 ήταν ένα από τα πιο γνωστά παιδιά θαύματα του Hollywood γνωστοποίησε ότι στο ντοκιμαντέρ θα αποκαλύψει κύκλωμα παιδόφιλων της αμερικανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας.

«Σήμερα έρχομαι σε σας για να σας μιλήσω για το τι υπάρχει στο μυαλό όλων» αναφέρει στο βίντεο σημειώνοντας ότι θέλει να ξεκινήσει μία «Εκστρατεία Αλήθειας».

«Είπα σε όλους πριν από λίγες ημέρες ότι έχω ένα σχέδιο και ότι ελπίζω να φέρω στο φως τι συμβαίνει στον κόσμο της ψυχαγωγίας όσον αφορά τους διεστραμμένους και τους παιδόφιλους και όλα τα θέματα που συζητάμε».

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι προτείνει ένα σχέδιο «που μπορεί να αλλάξει κυριολεκτικά το σύστημα ψυχαγωγίας όπως το γνωρίζουμε» αποκαλύπτοντας ένα κύκλωμα παιδεραστίας του Hollywood, για το οποίο γνώριζε από τότε που ήταν παιδί- ηθοποιός τη δεκαετία του 1980.


Πολλά χρόνια πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Harvey Weinstein, ο Corey Feldman είχε προειδοποιήσει για το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης στο Χόλιγουντ. Στα απομνημονεύματά του υπό τον τίτλο Coreyography, το 2013, ανέφερε λεπτομερώς πώς όταν ο ίδιος και ο φίλος του Corey Haim ήταν τα πιο διάσημα παιδιά - ηθοποιοί της κινηματογραφικής βιομηχανίας τη δεκαετία του 1980, δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση από άνδρες του χώρου.

«Μπορώ να αναφέρω έξι ονόματα, ένας από αυτούς είναι ακόμη ισχυρός σήμερα» αναφέρει ο Feldman. «Η ιστορία οδηγεί σε ένα στούντιο. Συνδέει την παιδοφιλία με ένα από τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο» υπογράμμισε, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Rolling Stone».

Ο ηθοποιός ξεκίνησε στη διαδικτυακή πλατφόρμα συγκέντρωσης πόρων (crowdfunding), IndieGoGo εκστρατεία με στόχο να συλλέξει σε δύο μήνες 10 εκ. δολ. Το ποσό θα διατεθεί για τη διανομή του ντοκιμαντέρ «χωρίς τη στήριξη στούντιο, χωρίς λογοκρισία» όπως διευκρίνισε.

«Θα ετοιμάσω την ταινία, θα σκηνοθετήσω την ταινία, θα αναλάβω την παραγωγή και τη διανομή της για να διασφαλίσω ότι θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες με τις δωρεές σας» τόνισε.

«Επιπλέον με τα χρήματα αυτά θέλω να προσλάβω προσωπικό ασφάλειας και νομική ομάδα, την οποία χρειάζομαι για να προστατεύσω την οικογένειά μου» εξήγησε.

Όταν ο Feldman είχε μιλήσει στο παρελθόν για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στην κινηματογραφική βιομηχανία και είχε δηλώσει ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Corey Haim, ο οποίος πέθανε το 2010 σε ηλικία 38 ετών, είχαν πέσει θύματα είχε αντιμετωπιστεί με αμφιβολία και σκεπτικισμό. Η δημοσιογράφος Barbara Walters το 2013 στη διάρκεια συνέντευξης του είπε ότι «κυνηγά μία ολόκληρη βιομηχανία».

Τώρα, όμως, στον απόηχο των κατηγοριών κατά του μεγαλοπαραγωγού Harvey Weinstein ο Feldman υποστηρίζει ότι είναι σημαντικότερο από ποτέ να μιλήσει.

«Φοβάμαι πολύ να το κάνω. Δεν είναι εύκολο. Ζω με τον φόβο σε ολόκληρη τη ζωή μου. Όπως τα περισσότερα θύματα, με έκαναν να αισθάνομαι αμήχανα, παρεξηγημένος και ταπεινωμένος σε μεγάλο βαθμό. Ακούγονταν φήμες, επινοούνταν ιστορίες για μένα. Και με πρόσβαλαν και με ταπείνωναν με τρόπους, τους οποίους δεν μπορούσα να φανταστώ. Όλα αυτά επειδή φοβούνται επειδή γνωρίζω την αλήθεια» υπογράμμισε.

Ο Corey Feldman, Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1980 από τις νεανικές ταινίες, «Gremlins», «Goonies», «Stand by Me», «The Lost Boys» κ.ά.

O Feldman είναι επίσης τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος «Τruth Movement».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ