2017-11-10 19:56:01
Φωτογραφία για Έπος: η γκάφα του αιώνα στο «Διαύγεια» είναι... γεγονός! [Εικόνα]
Μάλλον κάποιος δε διάβασε μέχρι τέλους την πράξη οικονομικής επιτροπής Εντάξει, δεν είναι εύκολο να μείνεις συγκεντρωμένος μέχρι τέλους- δεδομένου, φυσικά, πως το μέγεθος της πράξης οικονομικής επιτροπής θυμίζει σε μέγεθος την Ιλιάδα (και, μάλιστα, την extended version του Ομήρου)-, επομένως υπάρχει ένα άλφα ελαφρυντικό.

Ωστόσο, η αναρτητέα στο διαδίκτυο Πράξη της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών (στο diavgeia.gov.gr) του Δήμου Περιστερίου «κρύβει» μια γκάφα περιωπής άνευ προηγουμένου: όπως μπορείτε να διαβάσετε και στην παρακάτω φωτογραφία, μετά από 8 σελίδες στις οποίες αναλύονται οι όροι της Διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού, υπάρχει ένα «διαμαντάκι!

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Ποιο είναι αυτό; Ο... Κώστας: στην παράγραφο 9 (και πιο συγκεκριμένα στο 9.3), ο συντάκτης της Πράξης αναρωτιέται αν έχουν οι προμηθευτές τις 3 συμβάσεις που χρειάζονται ή αν πρέπει να τις προσαρμόσει ο Κώστας!


Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το συγκεκριμένο μαργαριτάρι μπαίνει με αξιώσεις στην διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου στην κατηγορία «Κορυφαία αντιγραφή/ επικόλληση 2017» και, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες, έχει καλές πιθανότητες να το κατακτήσει...

Το φλέγον ερώτημα, όμως, παραμένει: τις έχουν οι προμηθευτές τις συμβάσεις;

Κι αν όχι, τι έχει κάνει ο Κώστας γι' αυτό;

Δείτε την... απάντηση και μόνοι σας στο παρακάτω λινκ, στο 9.3:

https://diavgeia.gov.gr/doc/657%CE%99%CE%A9%CE%9E2-0%CE%9A0?inline=true
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ