2012-05-25 22:06:56
Φωτογραφία για Lolo Jones: η παρθένα πρωταθλήτρια που έχει τρελάνει το twitter (εικόνες)
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του στίβου Lolo Jones δεν είναι μόνο μια πολύ όμορφη αθλήτρια. Πιστή χριστιανή, στα 29 της είναι, όπως μας ενημέρωσε η ίδια, παρθένα. Το δήλωσε ευθαρσώς στην εκπομπή Real Sports:

δεν πιστεύει στο προγαμιαίο σεξ και θέλει να παραμείνει άσπιλη κι αμόλυντη μέχρι να βρει τον Mr. Perfect για να συμπληρώσει πως θεωρεί πιο δύσκολη ακόμα και από την προπόνηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες την επιλογή της να μείνει μακριά από προγαμιαίες σχέσεις.

«Δύο πράγματα σου συμβαίνουν όταν πεις σε έναν άνδρα πως είσαι παρθένα. Τους το λες και σου λένε ‘το σέβομαι’ αλλά εσύ βλέπεις στα μάτια τους πως σκέφτονται ‘λέει ψέματα’. Και όταν το ξανασυζητήσεις έπειτα από κάποιο διάστημα, σκέφτονται ‘ωχ, έλεγε αλήθεια, ώρα να φεύγω».

Η Jones παραδέχθηκε πως έχουν υπάρξει… πειρασμοί στο παρελθόν, στο θέμα του σεξ. «Είχα πολλές ευκαιρίες, σας παρακαλώ καταλάβετε πως αυτό το ταξίδι ήταν δύσκολο. Απλά δεν πιστεύω σε αυτό, είναι ένα δώρο που θέλω να κάνω στον σύζυγό μου», δήλωσε στην ίδια εκπομπή

Αυτό δεν της απαγορεύει βέβαια να είναι ίσως η πιο hot αθλήτρια αυτή τη στιγμή στο twitter με 75.000 φίλους να ακολουθούν πιστά την @lolojones(ο αριθμός τους μέχρι την δήλωση περί παρθενίας ήταν 55.000).

Ας δούμε μερικές φωτογραφίες της για να την γνωρίσουμε καλύτερα. Και, γιατί όχι, το καλοκαίρι στο Λονδίνο να την δούμε και πάνω στο βάθρο.
kamarinia
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ