2018-01-07 13:40:17
Φωτογραφία για Κλείδωσαν οι 4 κριτές του DWTS...
πότε η πρεμιέρα;

Το χορευτικό show ,Dancing with the stars, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα «βαριά χαρτιά» του καναλιού του Αμαρουσίου για το δεύτερο μισό της σεζόν. Αυτό έχει αποδειχτεί άλλωστε με την αποδοχή που είχαν οι προηγούμενοι κύκλοι.

Το σόου ετοιμάζεται πυρετωδώς, και την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα του,αν και τα ανοιχτά ζητήματα είναι ακόμα αρκετά. Αυτό που φαίνεται να κλείνει είναι η κριτική επιτροπή. Η τετράδα ,λοιπόν,έχει σχεδόν «κλειδώσει». Πρόκειται για τη Γκαλένα Βελίκοβα και τον Αλέξη Κωστάλα που είδαμε και στους προηγούμενους κύκλους, ενώ νέες προσθήκες θα είναι αυτή της Ελεονώρας Μελέτη και του Κωνσταντίνου Ρήγου ,που είδαμε στον ίδιο ρόλο στο «So You Think You Can Dance».

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί και το πρόσωπο που είναι στην παρουσίαση του πετυχημένου show. Αρχικά είχε ακουστεί το όνομα της Δέσποινας Βανδή ,ωστόσο, η ίδια απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο. Όπως τόνισε η δημοφιλής τραγουδίστρια σε δημοσιογράφους η συζήτηση που είχε γίνει ήταν σε χαλαρή βάση. Άλλωστε, η τηλεόραση δεν αποτελεί προτεραιότητά της. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δούμε άνδρα παρουσιαστή στο πλαίσιο των ευρύτερων αλλαγών στο show.

Tv Έθνος

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ