2012-05-28 19:10:16
Φωτογραφία για Οι Νίγκμα μιλάνε για τον Αντώνη Οικονόμου
Να ευχηθούμε στον πολύ καλό μας φίλο Αντώνη Οικονόμου καλή επιτυχία με το νέο του τραγούδι!!!! Τον γνωρίζουμε σαν άνθρωπο και πιστεύουμε ότι το αξίζει!!!

Έχουμε κοινό συνεργάτη τον Στέφανο Ζρίκα και μας είναι γνωστός ο αγώνας που κάνουν καθημερινά.... "Φίλε μας Αντώνη σου ευχόμαστε μια μεγάλη και άξια καλιτεχνική πορεία με πολλές χαρές και μουσικές επιτυχίες"!!! Με αγάπη ilito-Marilita-Spiros-Argyris-Ifigeneia-NIGMA (www.nigma.gr)!!!!!!

Σπυρος Μεταξας (παραγωγος και μελος των ΝΙΓΚΜΑ)

Η συνεργασία με τον Αντώνη ήταν κάτι ξεχωριστό για μένα.Ήταν κάτι ξεχωριστό γιατί μετά από πολύ καιρό ξανά έντυσα μία μουσική μου δημιουργία με ροκ στοιχεία που είχα πολύ καιρό να ασχοληθώ με αυτό το είδος,και παράλληλα το συνδύασα με ποπ ηχόχρωμα.τον στίχο προσπάθησα να τον συνδυάσω και να τον γράψω σε ενα μοτίβο που θα εκπροσωπούσε τον Αντώνη αλλά και τον κόσμο που έχει βιώσει το συναίσθημα που βγάζει το κομμάτι.Ο Αντώνης ήταν άκρως συνεργάσιμος και μπήκε στο πνέυμα του τραγουδιού και το έκανε δικό του κατευθείαν και έβγαλε συναισθηματικά ακριβώς αυτό που ήθελα στο κομμάτι.Έτσι ο Αντώνης με δικαίωσε σε όλα όσο αφορά το "Παράτατα Όλα" και μάλιστα με το παραπάνω γιατί είναι πραγματικά ταλέντο σε αυτό που κάνει.Έυχομαι κάθε επιτυχία να έχει γιατί το αξίζει προπάντων σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης!

Ο Αντώνης Οικονόμου γεννήθηκε στο Παραλίμνι της επαρχίας Αμμοχώστου το 1988.

Ασχολείται με την κιθάρα και το τραγούδι εδώ και 14 χρόνια
. Παράλληλα με τις σπουδές του στην διοίκηση επιχειρήσεων, και για τέσσερα χρονια έκανε μαθήματα φωνητικής δίπλα στη Λία Βίσση.

Έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό, ασχολούμενος επαγγελματικά με το τραγούδι τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Αντώνης συνυπήρξε σε συναυλίες με τους Μπλε, το Γιάννη Ζουγανέλη, το Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Παντελή Θαλασσινό, το Βασίλη Καζούλη, τους Locomondo, τους Τριημιτόνιο, τους Stavento,Θηβαιο,Μαχαιριτσα,Σταροβα,υπογεια ρευματα και την Ήβη Αδάμου

Πρόσφατα ηχογράφησε την καινούρια του δουλειά,ενα τραγούδι με τίτλο 'ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ ΟΛΑ' ,Πρόκειται για ένα δυναμικό ποπ τραγούδι με ροκ στοιχεία σε μουσική, στίχους και παραγωγή του Σπύρου Μεταξά από το συγκρότημα Nigma.

Το νέο του τραγούδι κυκλοφορεί ψηφιακα από την MBI/WARNER ενώ έχει ήδη οπτικοποιηθεί σε σκηνοθεσία του Michael Mavromoustakos
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ