2018-02-06 22:16:20
Φωτογραφία για Άγιος Παντελεήμονας καθαρός από φασίστες
Αναδημοσιεύουμε από το Indymedia: Την Κυριακή 4/2/18 περιφρουρήσαμε την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, διασφαλίζοντας την αντιφασιστική ζώνη που έχουμε οικοδομήσει από τις επιθυμίες

φασιστικών-παρακρατικών ομάδων και σχηματισμών να διεκδικήσουν έστω και ένα χιλιοστό από τις κατακτήσεις μας. Αυτοί που τις προηγούμενες ημέρες ονειρεύονταν ότι θα είχαν την ικανότητα έστω και για μία ημέρα να πατήσουν το πόδι τους σε μια απελευθερωμένη περιοχή του αγώνα έμειναν με την όρεξη, καθώς από τις 11:15 που συγκροτήσαμε την αμυντική μας διάταξη, συνειδητοποίησαν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως οποιαδήποτε προσπάθεια εμπλοκής με το συγκροτημένο σώμα που εμφανίστηκε στον Άγιο Παντελεήμονα θα τους κόστιζε πολλά περισσότερα από αυτά που υπολόγιζαν. Η διάταξη των κατασταλτικών δυνάμεων ήταν τέτοια που μπορούσε να επιτρέψει σε ένα αποφασισμένο σώμα να πλησιάσει τον Άγιο Παντελεήμονα και να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί μας. Χάσατε τον δρόμο όχι γιατί δεν θέλατε αλλά γιατί δεν μπορούσατε να εξασφαλίσετε σε καμμία περίπτωση νικηφορα σύγκρουση απέναντι μας.


Στον Άγιο Παντελεήμονα συσπειρώθηκε ένα μετωπικό σώμα που απαρτιζόταν από πλήθος αντιφασιστών-ιων που μας συνδέουν κοινές πολιτικές και πρακτικές εμπειρίες τόσο σε Παναττικό όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο. Μια πολύμορφη γραμμή άμυνας που διατήρησε την θέση της μέχρι τις 19.00 της Κυριακής, στήνοντας ανάχωμα με την μαχητικότητα, την αποφασιστικότητα, την οργάνωσή και την υπομονή της απέναντι στον παρακρατικό φασισμό και υπερασπίζοντας στην πράξη τον τριετή αγώνα που έχουμε δώσει. Χαιρετίζουμε τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που βρέθηκαν μαζί μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο καθημερινό μετερίζι του μαχόμενου αντιφασιστικού αγώνα.

Χαιρετίζουμε, επίσης, κάθε μαχόμενη αντιφασιστική ενέργεια του τελευταίου διαστήματος που επιβεβαιώνει την κοινή γραμμή που ενώνει το Ελλαδικό μαχόμενο αντιφασιστικό κίνημα και τους αντιφασίστες και τις αντιφασίστριες που υπερασπίστηκαν έμπρακτα τις κατακτήσεις, τις δομές, τις γειτονιές και την ιστορία του Αθηναϊκού αντιφασιστικού κινήματος στις 04/02/18. Η άμεση συμπόρευση του μαχητικού αντιφασιστικού κινήματος παραμένει στόχος με προοπτική το όραμά μας για δημιουργία μαζικού μαχητικού πολύμορφου κινήματος.

Υ.Γ.1 Από τα δισκοπότηρα του νερού της λήθης δεν πίνουμε…ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ.

Υ.Γ.2. Ιδιαίτερους αντιφασιστικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους μας από τον Βόλο.

Υ.Γ.3 Από που και ως που τα εγγόνια του Τσαούς Αντών και του συνταγματάρχη Πούλου που συνεργάζονταν με τους Βούλγαρους φασίστες την είδαν Μακεδονομάχοι;

Αυτό το Σάββατο 10/2/18 το στέκι επανέρχεται στην κανονική του λειτουργία από τις 18.00 έως τις 20.00

Αντιφασιστικό-Αντιεξουσιαστικό Στέκι Δίστομο
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ