2018-02-21 00:33:14
Φωτογραφία για Ελ Καντουρί: Ο Τσίμιροτ μπορεί να αντέξει την πίεση
Ο Ομάρ Ελ Καντούρι σκιαγραφεί στον βελγικό Τύπο το προφίλ του πρώην συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Σταντάρ Λιέγης.

 Ο Βελγομαροκινός μεσοεπιθετικός και ο Βόσνιος μέσος συνεργάστηκαν για περίπου έξι μήνες πριν ο «Τσίμι» πάρει το δρόμο από τη Θεσσαλονίκη προς τη Λιέγη. Όπως δήλωσε στο περιοδικό «sport foot magazine», ο Ελ Καντουρί, ο πρώην συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ μπορεί να σηκώσει το βάρος στις πλάτες του.

«Δεν είναι από τους παίκτες που... κρύβονται. Υπάρχει πολύ πίεση στον ΠΑΟΚ και ξέρει πως να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις στην Σταντάρ. Οι αμυντικοί μέσοι δεν είναι και πολύ δημοφιλείς, αλλά ο Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ απολάμβανε την αναγνώριση των φιλάθλων. Έρχονταν μια ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης, δεν ήταν θορυβώδης, αλλά στο γήπεδα τα έδινε όλα, ακόμα και για πέντε λεπτά. Αυτό αρέσει στους οπαδούς. Είναι ένας κανονικός άνθρωπος, πολύ επίμονος. Είναι δύσκολο να πω σε πιο παιχνίδι, ήταν πιο σημαντικός για τον ΠΑΟΚ. Έκανε πάντα καθαρά ματς. Έτρεχε 13 χιλιόμετρα ανά ματς. Όλοι εκπλαγήκαμε που έφυγε», υποστήριξε ο Βελγομαροκινός άσος του «Δικεφάλου». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ