2018-02-21 00:55:06
Φωτογραφία για Γιώργος Καπουτζίδης: Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα πήγαινε καλεσμένος στο Sunday Live;
Η αινιγματική απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη και το παρασκήνιο Καλεσμένος στο dot. ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στην παρέα του Παρά Πέντε λέγοντας ότι κάποιοι – χωρίς να κατονομάσει – τον πλήγωσαν και τον στεναχώρησαν. Λίγο αργότερα όταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θα τον ρωτούσαν αν θα πήγαινε καλεσμένος στο Sunday Live που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς, ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν σαφής πως «όχι».

«Γιατί μου το ρωτάς αυτό; Όχι, δεν θα πήγαινα! Δεν θα πήγαινα για δικούς μου προσωπικούς λόγους», απάντησε συγκεκριμένα και έκανε πολλούς να αναρωτιούνται, αν η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν ένα από αυτά τα πρόσωπα που τον έχουν πληγώσει.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» έδωσε μια διαφορετική διάσταση σε αυτό αναλύοντας το παρασκήνιο πίσω από το Sunday Live «Η πρώτη προσέγγιση για το συγκεκριμένο show πολύ πριν το φθινόπωρο έγινε στον Γιώργο Καπουτζίδη, στον οποίο μάλιστα ο ΑΝΤ1 του είπε ότι φέρε όποια παρτενέρ θέλεις και έλα να το κάνεις
. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία με τον ΣΚΑΙ και τον ΑΝΤ1 υπάρχει μία τάση να παίρνει ο ένας τους παρουσιαστές του άλλου. Ενώ γνώριζαν ότι είχε δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΙ για να κάνει τα πράγματα εκεί, σου λέει μήπως εμείς να τον δελεάσουμε και να του προτείνουμε ένα πολύ λαμπερό show ζωντανό;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν ήθελε να το κάνει. Προτίμησε να κάνει το The Voice. Νομίζω ότι δεν τον ενδιέφερε κιόλας να κάνει ένα τέτοιο show στην παρούσα φάση και μάλιστα συζητούσε τότε και με το STAR για να κάνει και ένα σίριαλ. Οπότε θέλω να πω ότι είχε άλλες προτεραιότητες. Μήπως λοιπόν είναι αυτός ο λόγος που είπε ότι εγώ για προσωπικούς λόγους δεν θα ήθελα να πάει στο Sunday Live;».

Πάντως ο πάγος στην παρέα των πέντε έχει μπει πολύ πριν το Sunday Live…
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ